📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Umarłabym jeszcze przed przerwą.
Natsu132 napisał/a:
Praca w młodym, dynamicznym zespole
Ale jesteś kreatywny.. Zajebałeś komentem który był tytułem tego materiału na jbzd..
To musi być jakiś socjalistyczny kraj. W Polsce też się tak kiedyś podobno pracowało.
Też mam taki gorący zapał i entuzjazm do pracy.
Przecież to wystarczy jakiś drut zainstalować. Nie wierzę, że nikt na to nie wpadł. Chyba że taki zabieg jest droższy niż opłacenie pracownika, to by miało sens.
Junior position coordinator.
Martwe kobiety nie mówią nie
Jako dzieciak obejrzałem "Dzisiejsze czasy" Chaplina.
Scena z taśmą sprawiła, że wiedziałem, że muszę iść wyżej, by nie trafić do jakieś fabryki, na taśmę.
Po obejrzeniu tego filmiku żałuję studiów, kariery, wyścigu szczurów...
Scena z taśmą sprawiła, że wiedziałem, że muszę iść wyżej, by nie trafić do jakieś fabryki, na taśmę.
Po obejrzeniu tego filmiku żałuję studiów, kariery, wyścigu szczurów...
Kiedy najważniejszym i może jedynym wskaźnikiem jest niskie bezrobocie to takie cuda się dzieją właśnie. Zakład dostaje od państwa dopłatę za każdego zatrudnionego, jeszcze nagrodę za dużą liczbę stanowisk i wszyscy szczęśliwi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów