📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Robotnik nie wpadł na pomysł by ogrodzić miejsce pracy, to będzie robił 2 raz
Jebane pokolenie srajfonów,, wujek tak jeździ zawsze z mordą z srajfonie podczas jazdy aż pwnego dnia wjechał pod tira na zakręcie na autostradzie bo myślał że zakręt jeszcze przed nim.... ciekawi mnie czy już dostał lekcje życia i poszedł po rozum do głowy czy jeszcze nie..
C0C0JUMBO napisał/a:
Jest słupek, część za słupkiem zagrodzona. Tylko baba, ślepiec lub jakiś idiota mógł w to wejść.
Quassar napisał/a:
Jebane pokolenie srajfonów,, wujek tak jeździ zawsze z mordą z srajfonie podczas jazdy aż pwnego dnia wjechał pod tira na zakręcie na autostradzie bo myślał że zakręt jeszcze przed nim.... ciekawi mnie czy już dostał lekcje życia i poszedł po rozum do głowy czy jeszcze nie..
A kierowca tira wstał i bił brawo?
petru23 napisał/a:
Jest słupek, część za słupkiem zagrodzona. Tylko baba, ślepiec lub jakiś idiota mógł w to wejść.
No nie wiem... jak dla mnie to na tym słupku tam w tle kurtkę powiesił sobie po prostu.
petru23 napisał/a:
Nie pierdol, slupek jest ale w majbardziej chujowym miejscu z mozliwych. To nie bylo dobre oznacznie. Winny zjeb robol.
C0C0JUMBO napisał/a:
No tak, bo nie widać, że coś jest robione... Jak by tam krater wyjebało to tak samo by wlazła. Kobieta jest w stanie tylko jedną rzecz na raz wykonywać. Teraz idzie więc mózg wyłącza oczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów