📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Skurwysyn ewidentnie zasnął za kierownicą. Ja pierdolę, nie cierpię takich kierowców (zaraz po najebanych za kółkiem)
Taki wjazd w dupę znaczy tylko jedno. Miał chcice od co.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
No i Chuj!
gościu co nagrywał przeniósł się w przyszłość żeby nam pokazać że 20 stycznia 2012 nadal nie będzie śniegu
spartakussowlany napisał/a:
gościu co nagrywał przeniósł się w przyszłość żeby nam pokazać że 20 stycznia 2012 nadal nie będzie śniegu
Oj tam, słyszałem o jego kolejnym filmiki, a w nim po południu zaczęło prószyć.
Ehehehehe, coz za wyjatkowo fortunny dobor muzyki ;D
Z taka szybą można jeździć bo to pękniecie wpoprzek i nie utrudnia widoczności Mandatów za to nie dają, więc po co wymieniać?
Z taka szybą można jeździć bo to pękniecie wpoprzek i nie utrudnia widoczności Mandatów za to nie dają, więc po co wymieniać?
@silnik
o ile ostatnio przepisy się nie zmieniły to za każde najmniej przeszkadzające i niewidoczne pęknięcie na przedniej szybie dostaniesz mandat i zabiorą ci dowód, takie głupie polskie prawo
o ile ostatnio przepisy się nie zmieniły to za każde najmniej przeszkadzające i niewidoczne pęknięcie na przedniej szybie dostaniesz mandat i zabiorą ci dowód, takie głupie polskie prawo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów