📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Brakuje jeszcze Heil Hitler...
Dobry niemiec bo wygania ciapatych.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
35i napisał/a:
Dziadek wczuł się w klimaty z czasów swojej młodości. Swoją drogą, ten śmiech na końcu może wkurwić.
Ten śmiech to od kozojeba....
AndyDy napisał/a:
Ten śmiech to od kozojeba....
Podpuszczasz mnie, albo czytasz bez zrozumienia.
Jakby założyć mu na ten wózek dwa MG42, dać mu nazi mundur i binokla to byłby śmieszny boss do kolejnego Wolfwenstein'a
-Ernest Hemingway
dziad goni brudasa turasa z przygłupim śmiechem ze swojego podwórka , a wy się przypierdalacie . Turas nasra Niemcowi na łeb , a ten podziękuje . Przynajmniej jeden odważny się znalazł co się nie pierdoli .
Wygląda jak ostateczny Boss w jakiejś konsolówce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów