📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
flaszka napisał/a:
raczej rodzic debil
Oj tam oj tam. Pamiętaj, trudne dzieciństwo kształtuje twardy charakter.
rodzic się bawi z dzieckiem normalnie. Dzieciak sam sobie krzywdę zrobił, nikt nie kazał mu tam biec
@flaszka ale na co ty narzekasz? na sadolu nie ma jeszcze chyba materiału gdzie jeden bobas dusi drugiego więc coś nowego przynajmniej by było ;D A idiotą bez wyobraźni to byłaby osoba która by dopuściła do takiej sytuacji
Na przykład osobowość dyssocjalną
wielkie halo mi...w iraku dzieciaki w jego wieku tez worki zakladaja na glowe...skazancowi
śmiechu warte na sad......... czy nie widzicie, że to gówno się sypie os 2 lat?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów