📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co się dziwić że pomaga w końcu kochanka mu płonie
Up
Ile zrzedzic można? Typowa baba. To nie pasuje, tamto tymbardziej a tamto w ogole do dupy... masz kurwa okres cały miesiąc czy się z wszystkiego dojebujesz tutaj bo nie masz do kogo w prawdziwym z życiu?
Ile zrzedzic można? Typowa baba. To nie pasuje, tamto tymbardziej a tamto w ogole do dupy... masz kurwa okres cały miesiąc czy się z wszystkiego dojebujesz tutaj bo nie masz do kogo w prawdziwym z życiu?
@up
Mam was gimbusiarskie stulejarze Byłam, jestem i będę legendą i wspomnę ci te słowa za jakiś czas. Tak wiem, legendą kuchni i królową gał bla bla bla widzisz o to w tym chodzi Hejt to najlepsza reklama a wy mi ją dajecie pelikany sadolowe
Mam was gimbusiarskie stulejarze Byłam, jestem i będę legendą i wspomnę ci te słowa za jakiś czas. Tak wiem, legendą kuchni i królową gał bla bla bla widzisz o to w tym chodzi Hejt to najlepsza reklama a wy mi ją dajecie pelikany sadolowe
@SzaraStronaMocy
Czym kurwa byłaś ?
Czym kurwa byłaś ?
TytanowaPyta napisał/a:
@SzaraStronaMocy
Czym kurwa byłaś ?
Sam sobie odpowiedziałeś...
nowynick napisał/a:
Up
Szczęśliwie typowa baba dała się sprowokować.... wiesz, takie zawsze muszą mieć ostatnie zdanie, nie myślą tylko, czy mądre... oczywiście nie w tym temacie padły te słowa, ale kto chce, to znajdzie...
Nosz kurwa w końcu tego chuja od mocy zbanowali, bo przecież ileż można czytać to gówno co tu płodzi... Odzyskuję wiarę w adminów/modów
Litra Finlandii dla metalowego za zgaszenie tego umysłowego kiepa Nareszcie!
[ Komentarz dodany przez: Metalowy_Sadysta: 2016-05-24, 20:14 ]
Za bardzo wkurwiała, to się doigrała.
[ Komentarz dodany przez: Metalowy_Sadysta: 2016-05-24, 20:14 ]
Za bardzo wkurwiała, to się doigrała.
Toolpa napisał/a:
Nosz kurwa w końcu tego chuja od mocy zbanowali, bo przecież ileż można czytać to gówno co tu płodzi... Odzyskuję wiarę w adminów/modów
Takie idiotki wystarczy podejść..... same się podkładają... heh.. znajdziesz....
Taki sąsiad to skarb.
I szarej zablokowali możliwość pisania postów za multikonto Brawo, brawo, brawo ~Metalowy_Sadysta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów