Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem po chuj ludzie używają FRAPS'a, skoro wiadomo, że jest do dupy. Bandicam, DXtory, PlayClaw, jest tyle lepszych alternatyw, a debile i tak reklamują ten badziew.
Wiesz jest do dupy jeśli się nie umie go używać. FRAPS bije na głowę wszystko co wymieniłeś prostotą użytkowania i możliwością nagrywania. Oraz tak, użytkowałem wszystko to co wymieniłeś. Swojego czasu tworzyłem filmy na YT.
@up Właściwie używa się apostrofu w polskiej pisowni, ale tylko i wyłącznie w przypadku słów OBCEGO pochodzenia, które kończy się SAMOGŁOSKĄ, aby odróżnić oryginalny wyraz od dodanej polskiej końcówki. Np. Harry'ego, Rooney'owi, Kyle'a. Ale rzeczywiście tak jak napisałeś nie w przypadku polskich słow czy takich zakończonych spółgłoską, więc masz racje. Także sie kurwa nauczcie.
Dzieje się tak, ponieważ apostrof powoduje to, że nie wymawiamy litery, która się przed nim znajduje. Dlatego napisanie Kyle'a jest poprawne, ponieważ czytamy to Kyla. Tak tylko dodam od siebie.
Dzieje się tak, ponieważ apostrof powoduje to, że nie wymawiamy litery, która się przed nim znajduje. Dlatego napisanie Kyle'a jest poprawne, ponieważ czytamy to Kyla. Tak tylko dodam od siebie.
Zgadza się, dodam tylko że często tak jest, jeśli wyraz kończy się samogłoską, ale nie jest to żadna reguła.
Odmiana Rooney, to wydaje mi się że powinno być Ronneyowi, bez apostrofu, bo y jest dzwięczne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów