Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Magnic 2013-04-07, 10:55
raper900 napisał/a:

Nie rozumiem po chuj ludzie używają FRAPS'a, skoro wiadomo, że jest do dupy. Bandicam, DXtory, PlayClaw, jest tyle lepszych alternatyw, a debile i tak reklamują ten badziew.

Wiesz jest do dupy jeśli się nie umie go używać. FRAPS bije na głowę wszystko co wymieniłeś prostotą użytkowania i możliwością nagrywania. Oraz tak, użytkowałem wszystko to co wymieniłeś. Swojego czasu tworzyłem filmy na YT.
Zgłoś
koło_zamachowe 2013-04-07, 11:50 2
jakies frapsy srapsy fps-y haha kurwa inzyniery jebane
Zgłoś
wielkimati 2013-04-07, 12:29 14
Kurwa no. Nauczcie się w końcu pisać te głupie apostrofy. Nie pisze się "Sadistic'a", kurwa "Łukasz'a". W naszym języku nie posługujemy się czymś takim, więc nie wiem, skąd u was moda na stawianie tych kresek na końcu słowa tylko po to, by dodać literkę "a" czy nawet "x" do niego. Piszcie normalnie, Sadistica, Łukasza, Belzebuba czy Frapsa. Widzę to coraz więcej na tej stronie i zaczyna mnie to lekko denerwować. Pozdrawiam.
Zgłoś
feelmore 2013-04-07, 13:03 6
@up Właściwie używa się apostrofu w polskiej pisowni, ale tylko i wyłącznie w przypadku słów OBCEGO pochodzenia, które kończy się SAMOGŁOSKĄ, aby odróżnić oryginalny wyraz od dodanej polskiej końcówki. Np. Harry'ego, Rooney'owi, Kyle'a. Ale rzeczywiście tak jak napisałeś nie w przypadku polskich słow czy takich zakończonych spółgłoską, więc masz racje. Także sie kurwa nauczcie.
Zgłoś
wielkimati 2013-04-07, 13:23 1
feelmore napisał/a:

@up Właściwie używa się apostrofu w polskiej pisowni, ale tylko i wyłącznie w przypadku słów OBCEGO pochodzenia, które kończy się SAMOGŁOSKĄ, aby odróżnić oryginalny wyraz od dodanej polskiej końcówki. Np. Harry'ego, Rooney'owi, Kyle'a. Ale rzeczywiście tak jak napisałeś nie w przypadku polskich słow czy takich zakończonych spółgłoską, więc masz racje. Także sie kurwa nauczcie.

Dzieje się tak, ponieważ apostrof powoduje to, że nie wymawiamy litery, która się przed nim znajduje. Dlatego napisanie Kyle'a jest poprawne, ponieważ czytamy to Kyla. Tak tylko dodam od siebie.
Zgłoś
Maynn 2013-04-07, 13:32
Film naprawde zajebisty ale niewiem kto nadal oglada filmy z lektorem. W ogole nie slychac aktorow a slyszec jak aktor odgrywa role to zupelnie co innego niz lektor (zwlaszcza w tej scenie)
Zgłoś
arthovv 2013-04-07, 13:39
Zgłoś
weerion 2013-04-07, 14:35
No spłoniesz kurwa.
Zgłoś
Tymb arkus 2013-04-07, 14:43
wielkimati napisał/a:

Dzieje się tak, ponieważ apostrof powoduje to, że nie wymawiamy litery, która się przed nim znajduje. Dlatego napisanie Kyle'a jest poprawne, ponieważ czytamy to Kyla. Tak tylko dodam od siebie.

Zgadza się, dodam tylko że często tak jest, jeśli wyraz kończy się samogłoską, ale nie jest to żadna reguła.

Odmiana Rooney, to wydaje mi się że powinno być Ronneyowi, bez apostrofu, bo y jest dzwięczne.
Zgłoś
haremario 2013-04-07, 14:44
arthovv napisał/a:

Obrazek

to oglądnij sobie film może cały synek
Zgłoś
P................e 2013-04-07, 15:09
dałem piwko, chociaż gdzieś to już wcześniej widziałem i chyba też właśnie na sadolu.
Zgłoś
suhar92 2013-04-07, 16:07
Ojciec nie należy do rodziny sadoli, prawdziwy sadol nie jest rudy
Zgłoś
Noriax 2013-04-07, 16:28
Wzywał boga nadaremno
Zgłoś
ASAKKU 2013-04-07, 16:28
Kurwa jak ja cokolwiek wrzucę i mimo, że po tagach ni chuja nie można było znaleźć, to od razu moderat jeb: Bylo.pl, ale ten filmik, który z jakiś rok-póltora był tutaj, nawet nietknięty...
Zgłoś
Spajk 2013-04-07, 17:24
up

ciekawe, bo film miał premiere w sierpniu. Jak tak Cie to bulwersuje to znajdź daj link i tyle. Mnie wkurwia to, że jak wycinałem scenke z filmu dawali do zbiorczego gówna, a dzień potem ktoś wstawił inną scene i zostawili
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem