lub ....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No właśnie lepiej procka wymień. 50 fps przy filmie...
Dobra a tak na poważnie jak włączyłem frapsa na gadu-gadu to miałem 15 fps
Dobra a tak na poważnie jak włączyłem frapsa na gadu-gadu to miałem 15 fps
Nie rozumiem po chuj ludzie używają FRAPS'a, skoro wiadomo, że jest do dupy. Bandicam, DXtory, PlayClaw, jest tyle lepszych alternatyw, a debile i tak reklamują ten badziew.
doświadczeniem wolę pobierać z pirata.
Problem powstaje jedynie wtedy gdy oglądamy film na stronach typu zalukaj itp. Ja jednak nauczony
doświadczeniem wolę pobierać z pirata.
dzięki ! Mogłem sobie obejrzeć film, mogący śmiało byc reklamowany przez portal sadistic
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
A mnie ciekawi czym kierują się mody, że raz dają do zbiorczego wora najlepsza scena z filmu, a raz nie. Pojebane. Zbiorcze są pojebane.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów