Rodzinka 2+1
Rodzinka 2+1
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
inna bajka, że kierowca tuż za przystankiem takich akcji powinien się spodziewać, bo widać sondowanie gówniakiem ulicy to norma od Szczecina aż po jebany Władywostok...
jakby w Polsce madki nie wymuszały zatrzymania pojazdu wpuszczając dziecko przodem na jezdnie, najlepiej jak jest w wózku to nie stawia oporu...
Nie wiem jak Ty, ale normalny kierowca, jak widzi dzieci z matką, czy nawet madką na przejściu, to się zatrzymuje. I nic nikt wtedy nie wymusza.
inna bajka, że kierowca tuż za przystankiem takich akcji powinien się spodziewać, bo widać sondowanie gówniakiem ulicy to norma od Szczecina aż po j***ny Władywostok...
Jak wyżej. Prawko z chipsów, dwudziestoletnie BMW i wiek w okolicach 20?
[EDITED]: Sprawdziłem w profilu, niby 40 na karku... Nie pomogło :/
Pozdrawiam normalnych kierowców, pieszych, rowerzystów i wszystkich ROZSĄDNYCH uczestników ruchu.
Nie wiem jak Ty, ale normalny kierowca, jak widzi dzieci z matką, czy nawet madką na przejściu, to się zatrzymuje. I nic nikt wtedy nie wymusza.
Pozdrawiam normalnych kierowców, pieszych, rowerzystów i wszystkich ROZSĄDNYCH uczestników ruchu.
tu jest wielu, którym odpowiadał by taki ruski bajzel na drogach , małe chujki i pustki w głowie utrudniają im odpowiedzialną jazdę.
A dorośli którzy giną na przejściu są sami sobie winni że nie potrafią się rozejrzeć, to miód na oczy, to zbawienie społeczeństwa z niedorobionego elementu.
Ps. Kierowca powinien siedzieć w pierdlu.
Wydaje mi sie, ze tam bylo przejscie dla pieszych - jesli tak brawo dla pomyslodawcy
Druga sprawa - nawet jesli bylo przejscie to rodzice pierdolnieci - patrzysz w lewo, prawo i jeszcze raz w lewo. Jesli jebany autobus zaslania ci droge i chuja widzisz - nie wpierdalasz sie z dziecmi na jezdnie
Kierowca powinien spodziewac sie popierdolencow za autobusem ale raptem mial okolo 35km/h wiec nie zapierdalal jak frog na filmikach z youtube.
Kamerka w samochodzie za wysoko, jakies spierdolone opcje - chujowa jakosc
Autobus się zatrzymał aby przepuścić rodzinkę na przejściu dla pieszych, a nie na przystanku, bo ten znajduje się kolejne 30 metrów dalej.
Jak nie widzisz to zatrzymaj sobie filmik w 0:11s.
Szanse przeżycia gówniaka rosną,pod opieką opiekuna (ojca).
jak 40 lat na karku, to zdążył się dorobić na zachodzie, więc już jeździ 15 letnią betą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów