wesołe nagranie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
Mam wrażenie że cała miłość i zaufanie kończą się kiedy w domu pojawiają sie konsole, telewizory i inne elektroniczne śmieci...
Czytajac to odebralem zgola inne wrazenie...?
zasłużyła to dostała wpierdol , proste nie ?
nie chodzi o to że gre mu schowała na pewno nie tylko o to , musiała go wkurwiać wcześniej i chłopak nie wytrzymał tak wiec , jak zasłużyła to dobrze a jak nie to na pohybel z skurwysynem .
nie chodzi o to że gre mu schowała na pewno nie tylko o to , musiała go wkurwiać wcześniej i chłopak nie wytrzymał tak wiec , jak zasłużyła to dobrze a jak nie to na pohybel z skurwysynem .
kurwa, sory, ale za schowanie konsoli to można dać w ryj bratu albo kumplowi, a nie własnej kobiecie
w ogóle w ryj kobiecie to jakieś przegięcie. ktoś kto bije słabszego od siebie w taki sposób pokazuje, że nie potrafi sobie poradzić z nim w inny sposób niż fizyczny albo chce się dowartościować.
w ogóle w ryj kobiecie to jakieś przegięcie. ktoś kto bije słabszego od siebie w taki sposób pokazuje, że nie potrafi sobie poradzić z nim w inny sposób niż fizyczny albo chce się dowartościować.
rydzo2008, ale koleś na pełnej piździe do niej podchodzi i z butem od razu jakies rzeczy rozwala. ogólnie słaba sprawa, bo ona też nie święta
bartMFK napisał/a:
kurwa, sory, ale za schowanie konsoli to można dać w ryj bratu albo kumplowi, a nie własnej kobiecie
po chuj płaczesz? to sadol , ogarnij .
Konzzi123 napisał/a:
po chuj płaczesz? to sadol , ogarnij .
sadol czy nie, jak ktoś napierdala matkę własnych dzieci w ich obecności to słaba akcja
bartMFK napisał/a:
sadol czy nie, jak ktoś napierdala matkę własnych dzieci w ich obecności to słaba akcja
bywa i tak , człowieka nie zmienisz
Napierdalanie baby jak zasłużyła ok, ale do kurwy nędzy przy dzieciach?! Nawet jakby baba zdradziła to kurwa przy dzieciach by ją napierdalał? Ja pierdole no takiego to zajebać tylko...
szczerze to na tego chojraka przydałby się ten murzyn z tym wielkim "kijkiem" ,żeby mu tak przez plecy zajebać ;]
Co za pizda :/ rozumiem sadol i wszystko ale takie akcje jak i 5 na 1 porostu mnie rozpierdalają ale potem takie akcje wychodzą w szkole na przykład :"co robi twój tatuś - tata pracuje gdzieś tam a w wolnych chwilach gra w plejstejszyn i bije mamusię"
Dziewczyne Najwyzej można mocniej klepnać w tyłek. Albo najlepiej zrobic 50 pompek jak sobie ktoś z nerwami nie radzi..
Do wszystkich hejtujących gry i graczy: pierdolcie się.
Wszędzie ale to absolutnie wszędzie jest garstka ludzi którzy psują opinię całej reszcie i przez których tworzą się stereotypy. To nie broń zabija tylko ludzie analogicznie jest z grami, to ludzie są pojebani i nie umieją z nich korzystać.
Co do sytuacji na filmiku, to ciężko jednoznacznie ocenić. Nie znamy dokładnie sytuacji, atmosfera była bardzo napięta a ona dodatkowo go prowokowała.
Btw. denerwują mnie takie sytuacje kiedy kobiety, domagające się oczywiście równouprawnienia (taa raczej dodatkowych przywilejów), stawiają się, testują cierpliwość, prowokują same dopuszczają się rękoczynów a potem w ryk kiedy ktoś nie wytrzyma.
Wszędzie ale to absolutnie wszędzie jest garstka ludzi którzy psują opinię całej reszcie i przez których tworzą się stereotypy. To nie broń zabija tylko ludzie analogicznie jest z grami, to ludzie są pojebani i nie umieją z nich korzystać.
Co do sytuacji na filmiku, to ciężko jednoznacznie ocenić. Nie znamy dokładnie sytuacji, atmosfera była bardzo napięta a ona dodatkowo go prowokowała.
Btw. denerwują mnie takie sytuacje kiedy kobiety, domagające się oczywiście równouprawnienia (taa raczej dodatkowych przywilejów), stawiają się, testują cierpliwość, prowokują same dopuszczają się rękoczynów a potem w ryk kiedy ktoś nie wytrzyma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów