"Miłość rodzicielska to uczucie najsilniejsze i bezwarunkowe, jakim rodzicie obdarowują swoje dziecko"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
orzeszwmorde napisał/a:
Ma ktoś namiar na tego frajera?
A co? Też chcesz, żeby Ci bachora zrobił?
Przykro to oglądać , Psychol powinien okazać się ojcem i zabrać małego . Potem załatwić sprawę w sądzie o ustanowienie prawnego opiekuna . Jak stara picza by nie dostała kasy na opiekę nad dzieckiem to zaraz by się awanturowała że zabrano jej dzieciaka . Żenada .
Oboje patola ale nie płacić na swoje dziecko i dzwonienie na policje bo chce je zostawić u ojca to skurwysyństwo.
Kurwa, kiedys sie smiałem z takich akcji.. ale teraz jak sam jestem ojcem to aż w gardle sciska jak widze to biedne dziecko ktore nie wie o co chodzi...
C.Z.E.S.I.E.K napisał/a:
A co? Też chcesz, żeby Ci bachora zrobił?
Ot ludzka ciekawość ale w sumie jak mi pokażesz swoja facjatę to może zaspokoisz moja ciekawość.
W tym smutnym jak pizda kraju chuja się tak naprawdę zmienia
porządni ludzie nie wpierdalaja tabletek antykoncepcyjnych i potem nie maja problemów z zajściem w ciązy matole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów