"Miłość rodzicielska to uczucie najsilniejsze i bezwarunkowe, jakim rodzicie obdarowują swoje dziecko"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Oboje ostra patola.
Najbardziej szkoda dzieciaka. Tatuś też kozak dzieciaka zrobił i zero odpowiedzialności. Najlepszy tekst jeszcze raz mnie uderzysz zadzwonie na Policję - brakuje że z płaczem.
Kurwa! Moja taka sama się zrobiła jak mi dziecko urodzila
500 które zgarnia. Pierdolone niedorozwoje ledwo się dotkną i już dziecko. Pożądny człowiek stara się latami i nic, ale żeby dostać takie biedne dziecko to trzeba się wykazać miliardem na koncie, domem na marsie i wujkiem w juesej. Pierdoleni humaniści.
Akcja toczy się w UK, matce nie opłaca się siedzieć z maluchem. Gdyby to była Polska, przyszła by po dzieciaka z dziadkiem i paralizatorem.
Walka rodziców o dziecko. Ty go weź , nie ty go weź , nie ty go weź .
Skoro mają dziecko to się dobrze znają, czyli jak dla mnie dziewczyna się ostro kurwi i potrzebowała sprzedać na czas kurwienia się bzyka, ale zapomniała że jest grafik spotkań z rodziną i naćpany sprawca ciąży woli dalej ciąć na ps4 i wkurwić Karinę zamiast przytulić bobasa i trzasnąć drzwiami:)
zrobić z tego mirror bo zaraz zniknie jak poprzednio
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Szkoda mi dziecka ;( a ich razem do kamieniołomu wyjebać po 5 latach by się kochacli
ruchać to każdy by chciał ale uważać by nie tworzyć takiej patologii to już nie ma komu !
Ma ktoś namiar na tego frajera?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów