"Miłość rodzicielska to uczucie najsilniejsze i bezwarunkowe, jakim rodzicie obdarowują swoje dziecko"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Też mam problem ze swoją była, ale u mnie jest odwrotnie. Jeśli by przyszła i chciała zostawić u mnie syna to bez żadnego "ale" bym go wziął i nie obchodziłoby mnie to po co ona go zostawia, tylko bym chciał spędzić czas z synem. Ten typ z filmiku zachował się jak idiota.
Sąd powinien jak najszybciej odebrać dziecko tej patologii i to w trybie przyśpieszonym.
qulanogilewej napisał/a:
porządni ludzie nie wpierdalaja tabletek antykoncepcyjnych i potem nie maja problemów z zajściem w ciązy matole
Kto? Porządni ludzie? To żeś dojebał do pieca. Gdzie żeś to takich widział, bo jak żyje to chyba nie miałem okazji.
Jak tak bardzo go nie chcą i on im "przeszkadza" to dlaczego nie oddadzą go do adopcji? Ktoś normalny by się nim zaopiekował, a tak to jest pod "opieką" jakieś patologii ;/
potem się pogodzili i ruchania nie było końca
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Jaki to trzeba byc parchem zeby nie chciec wziac wlasnego dziecka i straszyc psiarnia ze matka porzuca dziecko przed domem swojego ojca no ja pierdole jeszcze to haslo dzisiaj nie jest moj tydzien to na uj lbie je any ladowales pyte bez gumy
uho82 napisał/a:
500 które zgarnia. Pierdolone niedorozwoje ledwo się dotkną i już dziecko. Pożądny człowiek stara się latami i nic, ale żeby dostać takie biedne dziecko to trzeba się wykazać miliardem na koncie, domem na marsie i wujkiem w juesej. Pierdoleni humaniści.
W sumie poŻądny człowiek znałby też podstawy ortografii. A co do ogółu wypowiedzi to się z Tobą zgadzam.
Dla kobiet dziecko jest jak karta przetargowa, jak można krzywdzić tak małą istotę krzykiem albo pchaniem wózka na siłę przez próg. Nie rozumiem też dlaczego ojciec nie potrafi zabrać dziecka i powstrzymać dalszej dyskusji, czy on nic nie czuje do swojego potomka. Tragedia, żal mi dziecka. Mam własne dziecko i żonę, nigdy nie krzyczymy na siebie przy dziecku.
Bym byl swietnym Dyktatorem. A takie odpady bym sterylizowal. Nie rozumiem jak mozna sie wlasnego dziecka wypierac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów