Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
PsikutaBezS 2024-09-08, 15:58
biegu86 napisał/a:

Po to tępy chuju, żeby od młodego zaszczepiać jakieś wzorce i pokazywać że w życiu są piękniejsze rzeczy niż telewizor i telefon. Może pamiętać tej konkretnej nie będzie, ale jeśli regularnie będą spędzać czas na świeżym powietrzu takie dzieci będą posiadać szersze horyzonty i chęci wychodzenia z domu.
Taka rada, nie rozmnażaj się.

Pierdolisz.
Co prywatni psychologowie ci takich głupot nawciskali?
Naoglądałeś się "super Niani"?

Czy odpierdoliłeś jakiś gorszy numer i teraz próbujesz się usprawiedliwiać?
Zaraz ci zdiagnozują depresje (taki wynalazek żeby leki się sprzedawały)...
Zgłoś
bambinizm 2024-09-08, 18:07
smc napisał/a:

Ciotka dlaej ćpa? Żyje jeszcze?

Wiesz, obserwuję twoje wypociny i wiem, że nie jesteś tak głupi, jak większość sadoli, ale zdarza się też być głupio-mądrym.
Zgłoś
mazga50 2024-09-08, 18:26
Dlaczego mogę wystawiać drugi raz piwo? Jakiś błąd w matriksie?
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-09-08, 21:41
bambinizm napisał/a:

JapierdoIe, aż mi się przypomniało gdy za smarka ciotka zabrała mnie ze wsi do miasta i miałem pozować z małpką do zdjęcia. Rozjuszona była jakaś, jak nafurana koksem, więc ryczałem jak ta smarkula. 4 lata miałem, przerażony. Taka pojebana historia, ale jak w tytule ...miało być radośnie.

Zgrywuska z tej ciotki ,nafurana koksem kazała dziecku pozować z dwusetką wódki. Małpka była pełna czy tez ja obaliła?. O zgrozo, co za rodzina...🤣
Zgłoś
bambinizm 2024-09-08, 23:50
janusz_biznesu napisał/a:

Zgrywuska z tej ciotki ,nafurana koksem kazała dziecku pozować z dwusetką wódki. Małpka była pełna czy tez ja obaliła?. O zgrozo, co za rodzina...🤣

No, mogłeś to tak zrozumieć, więc pierdoI się też
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-09-09, 0:02
bambinizm napisał/a:

No, mogłeś to tak zrozumieć, więc pierdoI się też

No nie fochaj się już, to była fantastyczna historia, jak masz coś jeszcze to dawaj.
P.S. Pozdrów ciotkę, niech uważa z dragami i alko bo to sroga mieszanka, fajna z niej, pozytywna aparatka..🥰
Zgłoś
vladok 2024-09-09, 1:04
Widać, że młoda nie pierwszy raz na rybkach z tatusiem🤔
Zgłoś
mazga50 2024-09-09, 18:43
Mała już była na takiej wycieczce...
Zgłoś
bambinizm 2024-09-10, 0:49

No nie fochaj się już, to była fantastyczna historia, jak masz coś jeszcze to dawaj.
P.S. Pozdrów ciotkę, niech uważa z dragami i alko bo to sroga mieszanka, fajna z niej, pozytywna aparatka..🥰

Widzisz, tym się różnimy, że ja do pierdolenia głupot potrzebuję dragów, a ty nie.

Miej teraz ostatnie zdanie - ja osobiście nie czuję potrzeby drążenia gównoburzy wokół jakiejś prozaicznej anegdoty o 4-latku i małpie
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-09-10, 1:20
bambinizm napisał/a:

Widzisz, tym się różnimy, że ja do pierdolenia głupot potrzebuję dragów, a ty nie.
Miej teraz ostatnie zdanie - ja osobiście nie czuję potrzeby drążenia gównoburzy wokół jakiejś prozaicznej anegdoty o 4-latku i małpie

bambinizm napisał/a:

W takim razie nie ćpaj, nie będziesz bredził. Dobrze, że masz świadomość, że pierdolisz głupoty przez dragi. To pierwszy krok do rzucenia dziadostwa...
Mówisz:" ja do pierdolenia głupot potrzebuję dragów, a ty nie", to prawda nie potrzebuję dragów do niczego. Sugerujesz, że jak zacznę brać to będę głupio gadać? Tym bardziej nie namówisz mnie.
A teraz serio bambi:
Nikt poza tobą nie robi gównoburzy, bo nie ma o co.
Nic do ciebie nie mam , robię sobie bekę z twojej historyjki, bo przez dragi tak ją zredagowałeś, że aż się prosiło...
Przestań się mazać i nie chowaj urazy😚
To specyficzne miejsce, trzeba mieć twardą dupę. A do mnie nie fikaj, nie wygrasz. Nie twój level, no i za wrażliwy jesteś. Ech... ale się rozpisałem, ale to dlatego , że nawet cię polubiłem. Fajny jesteś, taki nie za mądry, ale chyba dobry i wrażliwy dzieciak.
Trzymaj się, rzuć dragi {zobacz co zrobiły ciotce}😂 i wyluzuj, albo zamknij konto. Dobranoc, robaczku.
Zgłoś
bambinizm 2024-09-22, 7:41

A do mnie nie fikaj, nie wygrasz.

To było najlepsze. Dalej nie czytałem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów