📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
To są ci, co porem szukają dzieci w rzece...?
"Porem" ? Że niby rodzice weganie?
JapierdoIe, aż mi się przypomniało gdy za smarka ciotka zabrała mnie ze wsi do miasta i miałem pozować z małpką do zdjęcia. Rozjuszona była jakaś, jak nafurana koksem, więc ryczałem jak ta smarkula. 4 lata miałem, przerażony. Taka pojebana historia, ale jak w tytule ...miało być radośnie.
bambinizm napisał/a:
JapierdoIe, aż mi się przypomniało gdy za smarka ciotka zabrała mnie ze wsi do miasta i miałem pozować z małpką do zdjęcia. Rozjuszona była jakaś, jak nafurana koksem, więc ryczałem jak ta smarkula. 4 lata miałem, przerażony. Taka pojebana historia, ale jak w tytule ...miało być radośnie.
Ciotka dlaej ćpa? Żyje jeszcze?
smc napisał/a:
Ciotka dlaej ćpa? Żyje jeszcze?
Teraz żeby pozować z małpką wystarczy pójść do żabki
W poszukiwaniu złotej rybki...
Żarcie samo wpada w łapy, a u nas wędzony pstrąg w promocji 60 zł/kg hehe
Po chuj zabierać dzieci w tym wieku na takie wyprawy.... gówno z tego będą pamiętać.... chyba że tępi rodzice chcą zaistnieć w mediach społecznościowych....
PsikutaBezS napisał/a:
Po chuj zabierać dzieci w tym wieku na takie wyprawy.... gówno z tego będą pamiętać.... chyba że tępi rodzice chcą zaistnieć w mediach społecznościowych....
Po to tępy chuju, żeby od młodego zaszczepiać jakieś wzorce i pokazywać że w życiu są piękniejsze rzeczy niż telewizor i telefon. Może pamiętać tej konkretnej nie będzie, ale jeśli regularnie będą spędzać czas na świeżym powietrzu takie dzieci będą posiadać szersze horyzonty i chęci wychodzenia z domu.
Taka rada, nie rozmnażaj się.
Kici-Kici napisał/a:
@
Widzę, że masz chody u adminów 😉
Donoszę, a poza tym jestem bardzo uprzejmym gościem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów