📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skrupa88 napisał/a:
pyta na marszu homosio-rodziców
Widać, że nawet nie obejrzałeś, tylko wrzuciłeś łasząc się na piwa..
głupoty jak zawsze..., szkoda czasu.
Haha super i nawet ci protestujący majją dystans, pozytywne zaskoczenie
"{do ssania} ... jak sie matki nie ma, penis ojca wystarczy"
-takie staropolskie powiedzenie:D
-takie staropolskie powiedzenie:D
az zdziwilem sie gdy zobaczylem, ze niektorzy z protestujacych tez toczyli beke
ale fakt jest taki, ze jak zawsze wkurwia mnei ten koles w rozowej czapce, tak w tym odcinku obydwaj byli chujowi
ale fakt jest taki, ze jak zawsze wkurwia mnei ten koles w rozowej czapce, tak w tym odcinku obydwaj byli chujowi
a ten pajac znowu im z cyrku spierdolił? jeszcze komuś dziecko zawinął po drodze. gdzie była wtedy ochrona ja się pytam?
Zazwyczaj podobały mi się odcinki pyty, szczególnie jak ktoś nie ogarniał że jest wkręcany albo się bulwersował (np feministki ) Niestety, czasami próbują być śmieszni na siłe i tak jest na przykład w tym odcinku. Może i udało im się powiedzieć ze dwa smieszne teksty, nie mniej jednak cały odcinek jest dosyć męczący.
Czekam na to, że następne odcinki beda lepsze, na razie wielka pyta im w dupsko
Podsumowując, nie opłaca się oglądać, HUJOWE.
Czekam na to, że następne odcinki beda lepsze, na razie wielka pyta im w dupsko
Podsumowując, nie opłaca się oglądać, HUJOWE.
to był marsz przeciwko dyskryminacji ojców w sądach : P
Dopóki robili sobie jaja na lewicowych demonstracjach to było ok a teraz nagle jaki ból dupy, ach ta hipokryzja.
Ostatnie zdanie pięknie oddaje charakter naszego kraju. "Każdy protestuje przeciwko czemuś innemu - Polska"
Oni w ten sposób nabijają się właśnie z homosiów tatusiów a nie z protestujących
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów