📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo. Szkoda, że takie metody wychowawcze przechodzą do lamusa za sprawą polityków, którzy lubią się wpierdalać w prywatne sprawy. A brak dyscypliny skutkuje (jak widać) wzrostem wśród gówniar epidemiologii zjawiska kurwienia się.
Pies ogrodnika, sam na warsztat nie weźmie z wiadomych przyczyn to inni też teraz nie mogą bo do takiej posiekanej dupy się nawet dotknąć nie pozwoli
no nie wierze, typek po 15 minutach ogladania dupskiem wywijania podejmuje decyzje by isc jej wpierdziel spuscic srogi. ja to bym po pierwszych 5 sekundach pobiegł to zrobić no ale czego spodziewać się po małpie, najpierw musial sie nagrzać bo to zrobić
Zawsze uważałem, że pała i wąskie drzwi, to bardzo skuteczne metoda na rozwiązywanie różnych problemów.
Najpierw pooglądał a potem wpierdol spuścił. Widocznie były jakieś uchybienia podczas występu.
Czy was całkiem wali w te puste, zwyrodniałe łby?
Ona nie zrobiła nic złego.
Widzę że całkiem ci odwala.
Dopóki dana osoba nie robi krzywdy (pośrednio lub bezpośrednio) drugiej osobie, to nikt nie ma prawa ją karać w jakikolwiek sposób.
Ona nie zrobiła nic złego.
freaky napisał/a:
Brawo.
Widzę że całkiem ci odwala.
Dopóki dana osoba nie robi krzywdy (pośrednio lub bezpośrednio) drugiej osobie, to nikt nie ma prawa ją karać w jakikolwiek sposób.
@marinis Jak Ci się matka/siostra/żona/córka zacznie kurwić to sobie przypomnij swój bełkot.
solltys napisał/a:
@marinis Jak Ci się matka/siostra/żona/córka zacznie kurwić to sobie przypomnij swój bełkot.
A ona nie kręciła tylko tyłkiem na filmie?
Było coś więcej z nią?
@marinis Może chuja się znam ale tyle co obcowałem z dziewczynami to raczej same kurwy się zachowują w ten sposób. Taki typ co za drinka bardzo chętnie usiądzie ci na kolana i zacznie skakać tak na Twoim chuju. Jeśli nie widzisz w tym nic dziwnego/złego to albo mało miałeś do czynienia z dziewczynami i świat oceniasz przez pryzmat internetu gdzie takie filmiki nie robią na Tobie wrażenia i uważasz takie zachowanie za nromę albo jesteś z tych którzy nawet nie myślą o dziewczynach jako potencjalnych matkach Twoich dzieci tylko obiektach byle zaruchać.
postawił bym ojcu piwo ale jest czarny i widać że bogaty to sam wypiję
@marinis rozumiem że chętnie byś zobaczył tak 15 letnią córkę jak dupą wywija i koniobijcy się śliną na jej widok, do tego jeszcze z twoją żoną, przecież nic złego nie robią
@marinis rozumiem że chętnie byś zobaczył tak 15 letnią córkę jak dupą wywija i koniobijcy się śliną na jej widok, do tego jeszcze z twoją żoną, przecież nic złego nie robią
solltys napisał/a:
Może chuja się znam ale tyle co obcowałem z dziewczynami to raczej same kurwy się zachowują w ten sposób. Taki typ co za drinka bardzo chętnie usiądzie ci na kolana i zacznie skakać tak na Twoim chuju.
Ale co to ma wspólnego z tą dziewczyną z filmiku?
Co ona zrobiła więcej oprócz kręcenia tyłkiem?
Ty wiesz w ogóle co oznacza słowo kurwa?
To bardzo obraźliwe i wulgarne określenie na prostytutkę.
Hrabia Drapula napisał/a:
@marinis rozumiem że chętnie byś zobaczył tak 15 letnią córkę jak dupą wywija
Nie wiadomo ile miała lat.
Nie wiadomo kto ją nagrywał i o co w tym chodziło.
Żeby kogoś oceniać to trzeba znać szczegóły z życia danej osoby.
A tacy jak ten facet to idą do więzienia za przemoc fizyczną.
@marinis <- olejcie tego zjeba. Co temat wstawia swoje nic nie idiotyczne filozofie. To zwykły pieniacz piwnicowy i 34 letni frustrat, który jeszcze nie uświadomił sobie, że jego życie jest gówno warte.
Jak dziewczyna/kobieta szarga dobre imię swojego mężą/ojca swoją postawą i zachowaniem to obowiązkiem mężczyzny jest ją wyprostować. Jak chłop przesadza z wodka, lub zaniedbuje dom kobieta powinna wyprostować jego.
Podstawowa zasada zdrowia w życiu społecznym, jak mycie rąk po wyjsciu z toalety.
Kto myśli inaczej niech wypierdala do UK. Nara
Podstawowa zasada zdrowia w życiu społecznym, jak mycie rąk po wyjsciu z toalety.
Kto myśli inaczej niech wypierdala do UK. Nara
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów