📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Dzieci bić się nie powinno. Ale jest jedno ale.
Jeśli nie słuchają się i są rozwydrzone, pas na dupę
to jedyna metoda.
Żadnego kopania, znieważania słownie lub innego wyżywania
na nielatach. Tudzież innego upustu kurwicy.
Czysta kara wymierzona za dokonany czyn działa dużo lepiej
niż paranoiczne znęcanie się nad dzieciakami jak w materiale powyżej.
Jeśli nie słuchają się i są rozwydrzone, pas na dupę
to jedyna metoda.
Żadnego kopania, znieważania słownie lub innego wyżywania
na nielatach. Tudzież innego upustu kurwicy.
Czysta kara wymierzona za dokonany czyn działa dużo lepiej
niż paranoiczne znęcanie się nad dzieciakami jak w materiale powyżej.
Bicie dziecka jest jedynie przejawem słabości dorosłego, który nie jest w stanie okiełznać własnego dziecka.
no to zaczynajcie gównoburzę i wyzywajcie mnie od lewaków mimo, że nim nie jestem. Ja swojego dziecka nigdy nie uderzyłem i nigdy tego nie zrobię.
Kwestia wychowania to nie kary cielesne tylko konsekwencja i wpajanie zasad od małego.
Bicie dziecka jest jedynie przejawem słabości dorosłego, który nie jest w stanie okiełznać własnego dziecka.
no to zaczynajcie gównoburzę i wyzywajcie mnie od lewaków mimo, że nim nie jestem. Ja swojego dziecka nigdy nie uderzyłem i nigdy tego nie zrobię.
Kiedyś dorosną... mam nadzieje, że dostanie skurwiel srogi wpierdol.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
A ja nie osadzam, bo moj jeszcze gadac nie umie, ale wkurwic juz potrafi. Tak jak przedmowca jestem przeciwko znecaniu sie nad dziecmi. Moj ojciec nigdy mnie nie uderzyl za nic, ale jak rozjebalem cos albo podwazylem jego autorytet to wpierdol mialem jak w banku. Mysle ze wyszlo mi to na dobre, bo nawet za dzieciaka jakies konsekwencje trzeba ponosic, zeby pozniej nie byc JP i "Tylko Buk bedzie mnie sondzic, policja to kuhwy".
rmaya Nie mam (mam taką nadzieję) dzieci i mieć nie zamierzam.
Zwyczajnie, nie nadaję się na rodzica. Nie cierpię dzieci w ogóle. Swoich
pewnie też bym nie polubił. Amen i kropka.
Zwyczajnie, nie nadaję się na rodzica. Nie cierpię dzieci w ogóle. Swoich
pewnie też bym nie polubił. Amen i kropka.
Jednego w takich filmikach nie rozumiem, osoby nagrywającej, skoro nagrywa to chyba rozumie, że to jest nie w porządku więc dlaczego nie zareaguje. No chyba, że nagrywa żeby później do takiego materiału trzepać czy dla innych zjebanych celów to wtedy posolony huj mu w dupe.
po czym poznać patologie, po liczbie dzieci. Ile on ich ma??? jakaś masakra
Nie jestem za bezstresowym wychowywaniu. Jak dziecko się nie słucha i mało tego stawia, a wszelkie próby przywrócenia do porządku nie pomaga, klaps w tyłek, bo za napier*alaniem dzieci stanowczo nie. A ten gość sam powinien dostać tęgie lanie.
Autor chyba nie wie, na czym polega bezstresowe wychowanie. To pozwalanie dzieciom na wszystko, bez kar, klapsów, upomnień itd. A tutaj dostają wpierdolek. Zarówno traktowanie dzieci jak na powyższym materiale jak i bezstresowe wychowanie zasługują na srogie potępienie.
ja pierdole co prawdę gówniane czarne dzieci na ale bez jaj...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów