Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowa pizda. NIE sprawdzi, czy może bezpiecznie wejść, tylko pcha się pod samochód.
I co gorsza - już się rozmnożyła i te tępe geny przekazała dalej...
;>
Nie wiem kto zapyla takie babsztyle...
Typowa p*zda. NIE sprawdzi, czy może bezpiecznie wejść, tylko pcha się pod samochód.
;>
wystarczy coby kierowca zachował szczególną ostrożność i pomyślał, że skoro przejście to może ktoś przez nie przechodzić. To że kurwy siedzą w puszkach nie znaczy, że nie muszą już o niczym myśleć
Typowa pizda. NIE sprawdzi, czy może bezpiecznie wejść, tylko pcha się pod samochód.
;>
Sam jesteś tepak albo inny pedal w golfie. Babka była od 3s na przejściu dla pieszych a twoj homo partner pisał w tym czasie smsa do ciebie jak wspaniałe odjebales mu rimming wiec raczej to było przyczyną wypadku a nie ta kobieta. Grzecznie stal,i przepuścili auta, auta czasami tez muszą przepuścić pieszych. Wasza gejowska para była odpowiedzialna za ten wypadek a twój rimming na twoim koledze z pakistanu był główna przyczyna, więc się nie sraj do normalnych rodzin pedale beż prawka i wyobraźni
wystarczy coby kierowca zachował szczególną ostrożność i pomyślał, że skoro przejście to może ktoś przez nie przechodzić. To że kurwy siedzą w puszkach nie znaczy, że nie muszą już o niczym myśleć
To kurwa kierowca ma myśleć, że skoro przejście to ktoś może przechodzić, czy jebany pieszy wchodząc na JEZDNIĘ, że coś może jechać? Popierdoliło już niektórych doszczętnie.
Dzięki przepisom, że pieszy jest nietykalną księżniczką zauważyłem duży wzrost osób, które po prostu wpierdalają się na przejście na nic nie patrząc i nie zwracając uwagi. Ha tfu!
Taki kraj jacy ludzie. Państwo dało im prawa i teraz chcą mieć rację - niekoniecznie życie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów