📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten wyjątek, kiedy przebieganie przez ulicę ratuje ci życie.
Chujowo.. Mógł tego jebanego pedalaża na pasach rozpierdolić to by się nauczył schodzić przed przejściem dla PIESZYCH..
Typowa pizda. NIE sprawdzi, czy może bezpiecznie wejść, tylko pcha się pod samochód.
I co gorsza - już się rozmnożyła i te tępe geny przekazała dalej...
;>
;>
Dzięki przepisom, że pieszy jest nietykalną księżniczką zauważyłem duży wzrost osób, które po prostu wpierdalają się na przejście na nic nie patrząc i nie zwracając uwagi. Ha tfu!
Wiadomo jaki to kraj. Synek zachowuje się zgodnie z wzorcami podejrzanymi u swojego ocja (zanim zabrali go na front albo się zapił).
ziu napisał/a:
Dzięki przepisom, że pieszy jest nietykalną księżniczką zauważyłem duży wzrost osób, które po prostu wpierdalają się na przejście na nic nie patrząc i nie zwracając uwagi. Ha tfu!
Zgadza sie... Chyba czas poszukać ubezpieczenia od cudzego niedojebania mózgowego...
Najpierw atak na kierownika, a dopiero później oględziny mamusi jakie to jest piękne.
Przez chwilę pomyślałem o kur...
Ale potem spostrzegłem, że to kacapy i nawet mnie to ucieszyło. Kacapski inkubator miejmy nadzieję dalej nie będzie służył do produkcji nowych orków.
Ale potem spostrzegłem, że to kacapy i nawet mnie to ucieszyło. Kacapski inkubator miejmy nadzieję dalej nie będzie służył do produkcji nowych orków.
ziu napisał/a:
Nie ma takich przepisów, piesza - w sensie przepisów polskich - wtargnęła na jezdnię (a kierowca ją przejechał, więc też winny). W sensie przepisów kacapskich to... nie ma żadnych przepisów
SkoPio1 napisał/a:
Typowa pizda. NIE sprawdzi, czy może bezpiecznie wejść, tylko pcha się pod samochód.
;>
Bez przesady, ona była już pół godziny na tym przejściu jak ją jebnął
Widać rodzinne strategie na dywersyfikację ryzyka. Dziewczynka biegiem, bo im krócej na jezdni tym bezpieczniej. Babcia powoli, żeby kierowcy mieli szanse ją zauważyć i zareagować. Chłopak puszcza wszystkich przodem a następnie wsiada na rower, bo tamci zatrzymają samochody dla niego. Dobór naturalny jest silny w tej rodzinie. Jest szansa, że w następnym pokoleniu wypracują poprawną strategię
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów