📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pszczoły? I co mu przeszkadza?
Miód zbierasz i dajesz pszczołom cukier, czyli praktycznie za darmo masz miodek.
Zajarać przy nich można, dym ich nie wkurwia. I kto wie jakie cuda będą robić zjarane.
Owady się do nich pchać nie będą. Ewentualnie można się obudzić z niedźwiedziem na balkonie.
Alkoholu może tylko nie lubią, a tak to full profit.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Miód zbierasz i dajesz pszczołom cukier, czyli praktycznie za darmo masz miodek.
Zajarać przy nich można, dym ich nie wkurwia. I kto wie jakie cuda będą robić zjarane.
Owady się do nich pchać nie będą. Ewentualnie można się obudzić z niedźwiedziem na balkonie.
Alkoholu może tylko nie lubią, a tak to full profit.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Dobre budownictwo. Nawet maty wygłuszającej w ścianach nie ma.
Kurwa tyle miodu
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wpierdala.
widac ze gosc kocha Swoją robote, to są z ojca na syna przekazywane umiejętnosci , od pokolen , dlatego szanuje pszczelarzy ! Sam bym się zesrał na widok jednej pszczoły, mam fobie na latające żądlące ;/;/;/.... ! Tu widac ze wystarczy znaleść Królową i przeniesc ja w inne miejsce , a reszta podąży za Nią i gitara ! Ja bym te chate spalił , chodz jak mowil Einstein Światu bez pszczół zostanie kilka lat...
Miło popatrzeć na te pracowite robaczki.
Miło popatrzeć na te pracowite robaczki.
Noniesondze napisał/a:
Pszczoły? I co mu przeszkadza?
Pewno, że są plusy. Jest jednak jeden spory minus, wszędzie są pszczoły... Miałem taką przygodę z osami. Generalnie nikomu nie przeszkadzały, ale przy każdym wiatraku, wentylatorze i każdym innym ruchomym elemencie były rozczłonkowane ciała. Najgorzej było w łazience, gdzie wylatujące z wentylatora osy zostawały zmiksowane i kończyły żywot na lustrze. Co dzień rano kilkanaście sztuk. Gdyby nie to, nawet nie pozbywałbym się gniazda.
Tu gość likwiduje szerszenie w lateksowych rękawiczkach D
youtube.com/watch?v=W4TE5cKvgUE
youtube.com/watch?v=W4TE5cKvgUE
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów