📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Potrafią sobie ustawić kamery na parę ujęć ale rozgarniętego co by zabezpieczył przejazd to już brak. I chwała im za to
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
To jakies dzieciaki, u mnie jest gosciu co ma 30 lat i popierdala na rolkach po miescie, niby sport... ale bardziej dla 12 letnich dziewczynek, jak granie w klasy dobra czekam na spine rolkarzy
Oglądać, oglądać, konkretnie przywalił Szkoda, że nie ma zbliżenia. Zasmiałem się na głos. I ten piękny dźwięk
Akcja w 0:39, potem ładnie jęczy
Akcja w 0:39, potem ładnie jęczy
I dobrze. Jeszcze za blacharkę zapłaci, to się nauczy, że świętą krową nie jest.
Nikt tego nie przewidział? Naprawdę? Kurwa, co za tłuki...
jonatan
Objechaly Ci palce w czasie pisania tytulu
Powinien brzmiec:
Nieudana proba samobojcza na rolkach
Lub
Czemu pseudo sportowcy-wyczynowcy powinni placic obowiazkowo trzykrotne skladki ubezpieczeniowe
Lub
Z mysleniem mu ciezko...
Powinien brzmiec:
Nieudana proba samobojcza na rolkach
Lub
Czemu pseudo sportowcy-wyczynowcy powinni placic obowiazkowo trzykrotne skladki ubezpieczeniowe
Lub
Z mysleniem mu ciezko...
jonatan napisał/a:
Wkurwiające jest ze te rolkotrzepy i skejty sie wpierdalaja pod samochod i pozniej wez sobie naprawiaj na wlasny koszt. zjeby.
Na jaki własny koszt - na miejscu jest policja, oni sporządzają notatkę z wypadku i na tego podstawie idziesz do sądu po zwrot kosztów, ewentualnie po prostu mówisz gościowi, że naprawa wyniosła tyle i tyle, a on Ci grzecznie zwraca.
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów