📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rolnik śmierdział więc go umyła
Pozostaje zauważyć, że trzymała nisko i nawet nie dotknęła spustu a zrobił się wytrysk
Krak napisał/a:
Pozostaje zauważyć, że trzymała nisko i nawet nie dotknęła spustu a zrobił się wytrysk
I to nie byle gdzie. On face.
Krak napisał/a:
Z tego samego powodu nie celuje się do kogokolwiek z broni palnej cnie?
7wporzondku napisał/a:
Z tego samego powodu nie celuje się do kogokolwiek z broni palnej cnie?
Nie dotyczy czarnuchow, pełno tu było już filmików jak celują do siebie z naładowanej broni i przypadkowo odstrzeliwują kacze mózgi
No ciekawa sytuacja spust był cały czas wciśniety. Ciekawe jak ktoś wcześniej odłożył ten pistolet
Już chciałem napisać, że głupia baba, wylazła z kuchni, za długi łańcuch, nawet pistoletu w instrybutorze nie potrafi obsłużyć ... a tu się okazało, że nawet mądra bo złapała poniżej, żeby nic głupiego się nie wydarzyło ..... i i tak się wydarzyło. Cóż - jak pech to pech.
Ma fach w rękach, pomyliła się z powołaniem.
Rozjebie napisał/a:
Nie dotyczy czarnuchow
Dokładnie do nich trzeba celować zawsze, tak na wszelki wypadek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów