📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ANALizator napisał/a:
polaków jednak trzeba pod pałą i butem trzymać, była milicja, dostał by pałą w pysk jeden z drugim i by po temacie było, ale teraz nagrywanie i żądanie legitymacji
Ale ty kurwa jesteś debilem. Jak ci nie pasują prawa obywatelskie to spieprzaj do chin, cioto.
Milicji się debilowi zachciało...
aresztowali pewnie za darmo gumofilca , pewnie wyborca PO bo jak zwykle bez winy , czysty bez szemranej przeszłości , zapomnieli drzeć ryja Konstytucja !!!! JAchiry z Budką tam brakowało , ona by mogła cycki pokazać a Budka swój pusty łysy łeb .
Carolina_Reaper napisał/a:
Chuj Ci
Jakby to nie wyglądało to wyglada źle;/
A jak ma wyglądać zatrzymanie kogoś kto nie chce iść dobrowolnie ??? Kwiaty maja mu dać i zaprosić na kolacje do komendy ???
Wyglada jak plener filmiku chlop z mazur o pijakach i wydaje mi sie ze to bedzie ta sama okolic a
youtube.com/watch?v=ErUxEke58gs&ab_channel=RadTaba
Kto bedzie krowy pilnowal ! Pytam sie !
youtube.com/watch?v=ErUxEke58gs&ab_channel=RadTaba
Kto bedzie krowy pilnowal ! Pytam sie !
0_rafiks_0 napisał/a:
Znowu film od polowy. j***ni manipulatorzy!
Kuźwa, a może zaczął nagrywać dopiero jak psiarnia zaczęła się wyżywać?
Może ty nagrywasz wszystko, nawet jak w kiblu siedzisz, ale większość tak nie robi. Chyba.
Lał starą? Ruchał krasulę? Jeździł najebany Tico? Miał nakaz doprowadzenia? Nie ważne.... Za darmo go nie zawinęli mógłbym wam opisać dziesiątki takich interwencji "niewinnych" obywateli, którzy mieli sporo za uszami, a mimo to mnie zwalniali Tylko jakby komentator podszedł bliżej niż 1.5 m to by go oczka zapiekły... P. S. Filmik od połowy =z pupy
brawo kochana policjo. kolejny groźny bandyta schwytany
japierdole i my im płacimy... :moher:
brawo kochana policjo. kolejny groźny bandyta schwytany
Gdyby zachowywal sie jak czlowiek, to by go traktowali jak czlowieka, a jak sie zaczal zachowywac gorzej niz jego krasule, totak go potraktowali.
To jest Gienek z programu Tv Rolnicy. Podlasie. Taki celebryta jakby.
Stąd takie halo.
Stąd takie halo.
petru23 napisał/a:
To jest Gienek z programu Tv Rolnicy. Podlasie. Taki celebryta jakby.
Stąd takie halo.
Pytanie za co go zawinęli? To mnie bardzo dziwi bo chłop spokojny i do ramy przyłóż, tak samo jak jego syn (ten co tak krzyczy). Jeśli ktoś coś będzie więcej wiedział to proszę o info, bo sprawa bardzo interesująca
Noside napisał/a:
To ten od instrybutora?
Klasyka gatunku p.t. "Wszystko nagrane" - film bez kontekstu puszczony od środka.
To ten co twoja mama kazała ci do niego wujek mówić, jak wracałeś ze szkoły a taty w domu nie było
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów