Niezwykle wygadany koleś wraz z uroczą Panią opisują swoje zajęcia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
''Na chleb tak zarabiacie'' ?? Cygan i zarabiać !!! hahaha dobre sobie
Dla koneserów gatunku dodam dowcip :
Skunks - Ooo Pierwszy raz Cię tutaj widzę. Jesteś taką małą kuleczką, masz na sobie kolce...hmmm Ty musisz by jeż.
Jeż - Tak dokładnie jestem jeżykiem. Szczerze mówiąc ja Ciebie też tutaj nie widziałem. Ale widze, ze jesteś jakiś taki ciemny, śmierdzisz jak chuj to musisz byc cygan.
Dla koneserów gatunku dodam dowcip :
Skunks - Ooo Pierwszy raz Cię tutaj widzę. Jesteś taką małą kuleczką, masz na sobie kolce...hmmm Ty musisz by jeż.
Jeż - Tak dokładnie jestem jeżykiem. Szczerze mówiąc ja Ciebie też tutaj nie widziałem. Ale widze, ze jesteś jakiś taki ciemny, śmierdzisz jak chuj to musisz byc cygan.
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
Ja pierdolę, już wolę oglądać mózgi na asfalcie niż jebanych rumunów ;/
pierwsze co bym zrobił to umył ręce i odkaził mikrofon.
"tam sie okresy leją z pizdy babom"
dobry tekst
"tam sie okresy leją z pizdy babom"
dobry tekst
Nie chciałbym nic do nich mieć, serio. Ale się kurwa nie da. Bozia rączki dała, nóżki dała- a ten zamiast jak człowiek zająć się jakąś pracą, rodzinę utrzymać, to woli albo żebrać albo kraść.
Jestem za eksterminacją.
Jestem za eksterminacją.
Jak nazywamy cygana sprzedającego pirackie gry?
CD-ROM!
CD-ROM!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów