📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja jebie
hehe wyszła z kuchni ale jej facet zadbał o to żeby nie opuszczała środowiska wodnego:D (jej marzenie pływać łódką w wielkim zlewie)
Dobra Baba umie wiosłować. Z moją za "sterem" mimo wszystko nigdzie bym nie dopłynął (sprawdzone w akcji)
Robiąc ręce tułów powinna odchylać się bardziej do tyłu nie zginając nóg, ani nie ruszając nimi. Łokcie po wyciągnięciu pióra z wody powinny być wyciągnięte maksymalnie do tyłu a ręce powinny chodzić swobodnie. Powinna pamietać też o prostych plecach. Zdecydowanie zła postawa podczas wiosłowania, głowa powinna być wysoko patrząc przed siebie, wiosła nie równo i za głęboko wkładane do wody, gdy by płynęła na skiffie leżała by w wodzie, zważając na to że nie robi chwytu z obrotem pióra. Zaufajcie mi, jestem wioślarzem.
@up
Taaa, dobrze dokształcaj, żeby później nie powiedziała że NIE bo coś ją boli
Taaa, dobrze dokształcaj, żeby później nie powiedziała że NIE bo coś ją boli
A na dobicie "Lust for life" Iggy'ego Popa jako podkład dźwiękowy.
Nie zdziwiłbym się, gdyby okazało się, że facet wiosłował wcześniej, co nie zostało jednak nagrane.
W przeciwnym razie - to może być Rosja. Skoro kobieta nadaje się do orania pola (zamiast wołu), to dlaczego by nie miała wiosłować...
Niektórzy to sobie 'ciekawie' życie układają.
W przeciwnym razie - to może być Rosja. Skoro kobieta nadaje się do orania pola (zamiast wołu), to dlaczego by nie miała wiosłować...
Niektórzy to sobie 'ciekawie' życie układają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów