📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po chwili na mysłu powinni za nią wyrzucić frajera na akcje ratunkową. Choć z drugiej strony chuj wie za co poleciała, ale raczej nie zasłużyła aż tak.
Zapewne jebało od niej strasznie.
A tam psychopata nigdy nie wiadomo a może chwile wcześniej się dowiedział że go zdradza ?
W sumie nawet zabawne płyniesz sobie z żonką i przychodzi ci taka myśl "a chuj znudziła mi się czas ją wypierdolić"
W sumie nawet zabawne płyniesz sobie z żonką i przychodzi ci taka myśl "a chuj znudziła mi się czas ją wypierdolić"
Qbaste napisał/a:
Ja bym ostrożnie oceniał. Tam mogły być ważne powody.
Hehe a jak sa powody, to sie znajdzie do wody he he
MysteryMan napisał/a:
A tam psychopata nigdy nie wiadomo a może chwile wcześniej się dowiedział że go zdradza ?
Jeśli zdradza to co? Normalny chłop który ma odrobinę poczucia własnej wartości oleje kurwę i za chwilę znajdzie lepszą, a nie wyrzuca starą za burtę.
biegu86 napisał/a:
Jeśli zdradza to co? Normalny chłop który ma odrobinę poczucia własnej wartości oleje kurwę i za chwilę znajdzie lepszą, a nie wyrzuca starą za burtę.
Pobędziesz 20 lat w związku, poświęcisz zdrowie i młodość dla rodziny/kobiety a okaże się, że byłeś tylko bankomatem i gdy Ty zapierdalales nie mając życia, Twoja ukochana kurwila się z motłochem to zrozumiesz takie akcje. Ja na szczęście takich atrakcji nie mam, ale z boku widziałem. I jakby tak gość z babą zrobił, to jedynie bym mu współczuł a nie żałował babsztyla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów