18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
FryzjerZG 2012-02-15, 16:10 6
wow ! autor wie co to zespol Touretta ! Ale widac wiedza jest swieza, skoro uwaza ze ktos moglby nie wiedziec czym ow zespol jest. Ogolnie kolego nie tlumaczy sie zartow zanim nie spojrzy sie na reakcje ludzi... Ale co Ci bede tlumaczyl, jak mialem 16 lat tez palilem kawaly

ble ble
Zgłoś
kubunciu 2012-02-15, 16:19 7
Ciężko mówić o spaleniu kawału skoro komentarz jest na końcu. Ale widać FryzjerZG lubi zaczynać od dupy strony..
Zresztą chyba nie ma się co dziwić skoro w wieku 26lat nie umie odmienić nazwy zespołu.
W ramach uściślenia nie chodzi tu o sam zespół tourette'a tylko o koprolalię która jest jednym z jego objawów.
Zgłoś
kaiel 2012-02-15, 16:38
a ja myslałem ,że to latawiec

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
C................a 2012-02-15, 16:55 6
Zespół Torenta jest jak ktoś w ksionzce puszcza latawace
Zgłoś
SzczypMojeSuty 2012-02-15, 17:25
Kurwa. Pierwszy komentarz od razu skok na autora
Zgłoś
p................z 2012-02-15, 17:30 1
Wyrosłem chyba z jarania się przekleństwami, bo nie widzę w tym nic zabawnego.
Zgłoś
MM90 2012-02-15, 17:51 4
Zgłoś
irish 2012-02-15, 17:51
co ty jesteś jakiś pierdolnięty? dałeś obrazek to dałeś, jak ci sie nie podobają komentarze to nie odpisuj zamiast pierdolić że "imbusom proponuję sprawdzić co to jest zespół tourette'a.
Ps Pozdrawiam wszystkich którzy przypierdolą się do powyższego komentarza, pizda, kurwa, chuj."

nie czytaj kurwa, wiedz, debilu, że ten kto ma zrozumieć, zrozumie.
z gimnusami sie nie rozmawia i nie czyta sie ich, to ich karmi i motywuje.
Zgłoś
szymeq 2012-02-15, 18:00
Cudzołóżca - po pierwsze masz ode mnie Piwo, po drugie uważaj na lekcji polskiego pisać tak w 3 klasie podstawówki to już nie jest zabawne
Zgłoś
bloodwar 2012-02-15, 18:02 1
Ten zespół to jedna z naciekawszych "chorób" jakie wymyśliła ludzkość, osoby które na to "chorują" musża mieć kupę frajdy kiedy tak sobie klną na ludzi. Podobnie jak w przypadku nerwicy natręctw (typu sprawdzanie po sto razy czy zamknęło się drzwi, domykanie dziesiątki razy zamkniętego okna etc) podczas dyskretnej obserwacji ukrytymi kamerami NIE zauważono objawów "choroby" u osób, które znajdują się same w pomieszczeniu, dziwnym trafem osoba zaczyna przeklinać albo bawić się drzwiami dopiero, kiedy w pobliżu znajdują się jakieś osoby, szczególnie intensywnie w obecności osób, przy których powinny się zachowywać "normalnie" (w przypadku Touretta - szef w pracy, w przypadku nerwicy natręctw - osoby które śpieszą się w jakieś miejsce i czekają aż sto razy sprawdzimy zamknięte drzwi). Jedynym "prawdziwym" natręctwem jest mycie po sto razy rąk aż do zdarcia skóry, ale tylko dlatego, że osoby które to robią są świadome tego, że jeżeli nie przyjdą do towarzystwa z zakrawionymi rękoma to nikt nie zwróci na nie uwagi.

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
LTMek 2012-02-15, 18:04 8
Na górze róże,
Na dole chleb,
kubunciu hejtuje,
Bo to jest zjeb.
Zgłoś
RmX 2012-02-15, 18:18
Tylko czemu gość z zespołem touretta wypowiada tylko przekleństwa?
Zgłoś
sauerps 2012-02-15, 18:33
Hehehe dobry filmik;) Kurwa. pizda, chuj! Była kiedyś mowa o tej chorobie nawet w rozmowach w toku. dziwka,wypierdalaj! Piwko leci, cwel!

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
Takeda 2012-02-15, 18:50
sauerps napisał/a:

Kurwa. pizda, chuj! Była kiedyś mowa o tej chorobie nawet w rozmowach w toku. dziwka,wypierdalaj! Piwko leci, cwel!

Weź tak się nie podniecaj, bo bez zwalenia gruchy się nie obejdzie.

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów