📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Czuły na piękno
Foremniak powiedziałaby: "Czekałam na ciebie całe życie"
Ona na wiele osób czekała swoją drogą.
Ona na wiele osób czekała swoją drogą.
Pozytywne. Ten filmik powinien być puszczany ludziom, którzy chcą popełnić samobójstwo.
Mnie jedno ciekawi,co oni kurwa sobie myślą gdy to puszczają w internet ?!.Jak można być takim debilem,i coś " takiego " dać w głębie internetu
PiotrTAG napisał/a:
Mnie jedno ciekawi,co oni kurwa sobie myślą gdy to puszczają w internet ?!.Jak można być takim debilem,i coś " takiego " dać w głębie internetu
Przynajmniej so jaja
Mathiuser napisał/a:
Pozytywne. Ten filmik powinien być puszczany ludziom, którzy chcą popełnić samobójstwo.
Żeby przypadkiem nie przyszło im do głowy się rozmyślić
michji napisał/a:
Przynajmniej so jaja
Co sie martwisz, co sie smucisz? Ze wsi jestes do niej wrocisz
PustaKiermana napisał/a:
Co sie martwisz, co sie smucisz? Ze wsi jestes do niej wrocisz
A myślał żech że to miastowi się do nas pchajo
Mi się wydaje,że gość jest lekko upośledzony. Ale piwo za odwagę i za rower. No i stodoła w tle, poczułem się jak w domu
Też oglądasz RW Johnson'a czy po prostu dotarłeś w dziewicze zakątki internetu?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów