📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
@up no kolor gówna
Dzięki PO PSL u nas będzie tak samo. Podobno mamy demokracje, większość Polaków nie chce ich w Polsce więc jakim hujem cudem ich przyjmujemy to jeszcze demokracja czy dyktatura brukselskich kacyków?
kurwa.... nigdy nie sądziłem, że można samemu sobie gardło poderżnąć o.O
fredum napisał/a:
@Up na moje oko to są hindusi
Tak. U Hindusów"honorowe" zabójstwa, masowe gwałty i kradzieże są zjawiskiem powszechnym, a ich uboższy, gorszy sort, który wyemigrował (cyganie) i zasiedlił się w Europie, daje się poznać od podobnej strony. Swoją drogą, nawet setki lat izolacji od macierzy, nie wyrugowały upodobania do taniej, tandetnej biżuterii i innych błyskotek- geny!
pucek007 napisał/a:
Kolor skóry nie jest tu przypadkowy.
Chciałeś być taki fajny, jak inny użytkownik który dojebał takim tekstem i zgarnął masę piw.
Nie wyszło Ci.
Sorki że cie obraziłem, nie twoja wina ze jesteś czarny.
Wieicie co mnie wkurwia? Że ciapak który napierdala swoja żone maczętą na chwile przestaje żeby sobie podciąć gardło i zapierdala ją na oczach ludzi ma mniej piw niż kurwa jakiś facet który robi jakies gówno z drewa.. Sadistic Quo vadis kurwa?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów