Żałosne zachowanie. Tak samo żałosne jak wojenki fanów Realu i Barcelonki, która drużyna lepsza, który zawodnik lepszy... Ja pierdolę. Ten karzeł na sterydach, ten to panienka... itd. A najbardziej rozpierdala: w Madrycie zima, -15. Co za pizdy. No i oczywiście najważniejszy i najwspanialszy pojedynek w ramieniu Oriona, co ja pierdolę w całej galaktyce- mecz gigantos kurwos Gran Derbi pięć razy w sezonie.
Weź może lepiej przestań czytać komentarze z kwejka albo wp, bo ci żyłka pęknie. Gimnazjaliści nie są warci tego, żeby się tak spinać.
Weź może lepiej przestań czytać komentarze z kwejka albo wp, bo ci żyłka pęknie. Gimnazjaliści nie są warci tego, żeby się tak spinać.
Wybacz koleżko, ale mam wielu znajomych, i nie chodzi o gimnazjalistów, bo takich nie mam, ale o osoby po studiach, dorosłych z którymi można normalnie pogadać, ale jeśli zejdzie na temat tych drużyn to kurwa tragedia jakaś... zachowanie na poziome właśnie gimnazjum.
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.Żałosne zachowanie. Tak samo żałosne jak wojenki fanów Realu i Barcelonki, która drużyna lepsza, który zawodnik lepszy... Ja pierdolę. Ten karzeł na sterydach, ten to panienka... itd. A najbardziej rozpierdala: w Madrycie zima, -15. Co za pizdy. No i oczywiście najważniejszy i najwspanialszy pojedynek w ramieniu Oriona, co ja pierdolę w całej galaktyce- mecz gigantos kurwos Gran Derbi pięć razy w sezonie.
Najpierw zacznij odróżniać HGH czyli hormon wzrostu od zwyklych substancji steroidowych a dopiero później nazywaj kogoś karłem na sterydach kasztanie ze wsi.
Najpierw zacznij odróżniać HGH czyli hormon wzrostu od zwyklych substancji steroidowych a dopiero później nazywaj kogoś karłem na sterydach kasztanie ze wsi.
Odezwał się specjalista od saa