Cristiano Ronaldo, który spóźnił się na zgrupowanie reprezentacji Portugalii w Guimaraes został przywitany przez kilku fanów okrzykami "Messi, Messi". Nie wyglądał na zadowolonego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Żałosne zachowanie. Tak samo żałosne jak wojenki fanów Realu i Barcelonki, która drużyna lepsza, który zawodnik lepszy... Ja pierdolę. Ten karzeł na sterydach, ten to panienka... itd. A najbardziej rozpierdala: w Madrycie zima, -15. Co za pizdy. No i oczywiście najważniejszy i najwspanialszy pojedynek w ramieniu Oriona, co ja pierdolę w całej galaktyce- mecz gigantos kurwos Gran Derbi pięć razy w sezonie.
Wyjebane w jakieś Gran Derbi, prawdziwe mecze są co weekend w Premier League !
Też nie lubie tych spinek, dlatego zdecydowałem że nie będę kibicować ani Realowi ani Barcelonie
@manupit dałbym ci piwo, ale mój limit dawania piw na dziś się skończył
wowka01 napisał/a:
A najbardziej rozpierdala: w Madrycie zima, -15.
sprawdzilem to dla ciebie w google. dzisiaj 9 stopni w madrycie. taka piekna zima
smutny bo nie zdążył żelu nałożyć i fani musieli go zobaczyć w jakiejś wieśniackiej czapce
Wielcy kibice z tych internetowych krzykaczy, a na żadnym meczu nie byli pewnie ani Realu, ani Barcelony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów