Wy się śmiejcie, ale jak w Kansas postanowili pobudować pierwsze ronda- tak z 8 lat temu, to w ciągu miesiąca żona dostała raz z tyłu a ja dwa - raz z boku i raz od tylca
Wy się śmiejcie, ale jak w Kansas postanowili pobudować pierwsze ronda- tak z 8 lat temu, to w ciągu miesiąca żona dostała raz z tyłu a ja dwa - raz z boku i raz od tylca
W USA nie ma rond i ludzie nie maja pojęcia jak na nich jeździć.
Tym tokiem myślenia powinni kupić gumy turbo, z nowym prawo jazdy i małą instrukcją jak jeździć po rondzie
buahaha co ty za głupoty wygadujesz jebłem typie po 1 jak ktoś może ty to napisałeś <pierwszy sie zatrzyma na znaku stop ten ma pierszeństwo> jak znak stop to stop i nie masz żadnego pierwszeństwa z automatu .. z reszto ahh.. nie będę dalej tłumaczył ale następnym razem nie pierdziel takich kacapołów.
No ciekawe jak wy byście się zachowali jak w życiu byście nie mieli do czynienia z rondem i nikt by wam nie powiedział jak ma się tam jechać, tacy mądrzy jesteście jedźcie do stanów i spróbujcie przejechać przez skrzyżowanie gdzie macie po 8 pasów w jedną strone bez sytgnalizacji i zasade kto pierwszy sie zatrzyma na znaku stop ten ma pierszeństwo
Ciekaw jesteś, jak by ogarnęli zwykły znak STOP? Masz odpowiedź poniżej (a upłynęło dopiero parę godzin i już mamy dwóch Januszy:) )
Pokaż mi takie skrzyżowanie...
buahaha co ty za głupoty wygadujesz jebłem typie po 1 jak ktoś może ty to napisałeś <pierwszy sie zatrzyma na znaku stop ten ma pierszeństwo> jak znak stop to stop i nie masz żadnego pierwszeństwa z automatu .. z reszto ahh.. nie będę dalej tłumaczył ale następnym razem nie pierdziel takich kacapołów.
Żona zadowolona?
Twoja się skarżyła, że ostatnio coś słabo ci idzie w łóżku i dlatego muszę ją odwiedzać dwa razy częściej niż zwykle
Ciekaw jesteś, jak by ogarnęli zwykły znak STOP? Masz odpowiedź poniżej (a upłynęło dopiero parę godzin i już mamy dwóch Januszy:) )
A co Ty tam kurwa wiesz? chcesz to też możesz wrzucić fotkę skrzyżowania które ma "po 8 pasów w jedną strone"
A co Ty tam kurwa wiesz? chcesz to też możesz wrzucić fotkę skrzyżowania które ma "po 8 pasów w jedną strone"
Masz wieśniaku, tylko sie nie posraj z wrażenia
,,Masz wieśniaku,,
to cytat
masz coś do wieśniaków...........z ciekawości pytam
Masz wieśniaku, tylko sie nie posraj z wrażenia
Ale na skrzyżowaniu masz po 4 pasy tylko na wiadukcie masz jezdnię 8 pasmową, która nie przecina się z inna drogą i biegnie tylko w jednym kierunku bez rozjazdów i skrętów co nie jest skrzyżowaniem się dróg. i Chuj.
Ale na skrzyżowaniu masz po 4 pasy tylko na wiadukcie masz jezdnię 8 pasmową, która nie przecina się z inna drogą i biegnie tylko w jednym kierunku bez rozjazdów i skrętów co nie jest skrzyżowaniem się dróg. i Chuj.
Przecież ten debil chciał " fotkę skrzyżowania które ma "po 8 pasów w jedną strone", a nie "w każdą stronę". Której części z kolei ty nie zrozumiałeś...? Skrzyżowanie jest wielopoziomowe i ma conajmniej 8 pasów w JEDNĄ stronę.
pl.wikipedia.org/wiki/Skrzy%C5%BCowanie_wielopoziomowe
Niech zgadnę- na kursie prawa jazdy na ciągnik ominęli ten rozdział...?
Przecież ten debil chciał " fotkę skrzyżowania które ma "po 8 pasów w jedną strone", a nie "w każdą stronę". Której części z kolei ty nie zrozumiałeś...? Skrzyżowanie jest wielopoziomowe i ma conajmniej 8 pasów w JEDNĄ stronę.
Niech zgadnę- na kursie prawa jazdy na ciągnik ominęli ten rozdział...?
Umiesz czytać czy nie bardzo? Gdzie masz ten znak stop na każdym wlocie o którym pisze 7cm_ale_wariat ?? Przecież tu nawet nie masz kolizyjnych wlotów! Skrzyżowania, gdzie na każdym wlocie jest stop i wjeżdża ten, kto pierwszy dojechał znajdują się na osiedlowych dróżkach, służą uspokojeniu ruchu, to są ichniejsze odpowiedniki naszych skrzyżowań równorzędnych!!
Gdzieś w Kentucky.....
w ciągu miesiąca żona dostała raz z tyłu a ja dwa - raz z boku i raz od tylca
Patrze gejowska rodzina, że od tylca oboje lubicie, tylko źle napisałeś słowo 'mąż'
Przecież ten debil chcia
Po pierwsze to debili u siebie w lepiance szukaj.
Po drugie gdzie tam masz znaki stopu na tych 8 pasach?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów