Wy się śmiejcie, ale jak w Kansas postanowili pobudować pierwsze ronda- tak z 8 lat temu, to w ciągu miesiąca żona dostała raz z tyłu a ja dwa - raz z boku i raz od tylca
Wy się śmiejcie, ale jak w Kansas postanowili pobudować pierwsze ronda- tak z 8 lat temu, to w ciągu miesiąca żona dostała raz z tyłu a ja dwa - raz z boku i raz od tylca
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po pierwsze to debili u siebie w lepiance szukaj.
Po drugie gdzie tam masz znaki stopu na tych 8 pasach?
No fakt. STOPu tam nie będzie...
buahaha co ty za głupoty wygadujesz jebłem typie po 1 jak ktoś może ty to napisałeś <pierwszy sie zatrzyma na znaku stop ten ma pierszeństwo> jak znak stop to stop i nie masz żadnego pierwszeństwa z automatu .. z reszto ahh.. nie będę dalej tłumaczył ale następnym razem nie pierdziel takich kacapołów.
Masz i idż byc debilem gdzieś indziej.
Ciekaw jesteś, jak by ogarnęli zwykły znak STOP? Masz odpowiedź poniżej (a upłynęło dopiero parę godzin i już mamy dwóch Januszy:) )
patrz jaki powrót jaki to jest zwykły stop a nie zwykły ? bo nie wiem januszem a reczej Kidem co popierdala autobusem to raczej jesteś ty coś ci nie wyszło ^ albo jak masz faktycznie tyle lat 49 to oddaj prawko bo się nie nadajesz do jazdy pewnie z ciebie też szeryf lewego pasa ^^^
Masz i idż byc debilem gdzieś indziej.
you tube cię cwoku uczy hahhaha następny kid a po 2 USA pewnie tam mieszkasz buahhahaha
patrz jaki powrót jaki to jest zwykły stop a nie zwykły ? bo nie wiem januszem a reczej Kidem co popierdala autobusem to raczej jesteś ty coś ci nie wyszło ^ albo jak masz faktycznie tyle lat 49 to oddaj prawko bo się nie nadajesz do jazdy pewnie z ciebie też szeryf lewego pasa ^^^
you tube cię cwoku uczy hahhaha następny kid a po 2 USA pewnie tam mieszkasz buahhahaha
Takich kretynów jak ty musi uczyć internet, śmiejesz sie jak debil z rzeczy nieśmiesznych. Znam te skrzyżowanie z autopsji bo byłem w stanach nie raz dzieciaku. Zostałeś zaorany jak smark i jeszcze jak debil drążysz temat. W dupie byleś i gówno widzialeś cebulo i jeszcze jak zwykly janusz pogłębiasz sie w dupie w której jesteś, zamiast skulić ogon jak kundel i stulic pysk.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów