Dziadkowi się lekko popierdoliło we łbie ale szybko został wyjaśniony.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Co to za chujnia? Przecież tam nawet wpierdolu nie widać.
Gówno chcesz widzieć to gówno widzisz i płaczesz jak pipka. Wrzucam dla reszty normalnych sadoli
Jesse.Pinkman napisał/a:
Gówno chcesz widzieć to gówno widzisz i płaczesz jak pipka.
z sadolowymi konfidentami nie wchodzę w dyskusję bo chuj wie kiedy to znowu strzeli z ucha..
Jesse.Pinkam - o Ty sadolowa parówo
Sadolowy konfident wrzuca filmy o policji ....
Hmmm ..... Czy to nie parodoks ?
Ten dzieciaczek najman ma na koncie większość warnów za wyzwiska bo tylko to potrafi Ostatnio CrazyEdek go zgłosił, teraz ja. Może znowu wyślemy go na wakacje i będzie spokój
Jesse.Pinkman napisał/a:
Ten dzieciaczek najman ma na koncie większość warnów za wyzwiska bo tylko to potrafi Ostatnio CrazyEdek go zgłosił, teraz ja. Może znowu wyślemy go na wakacje i będzie spokój
i ty jeszcze się cieszysz z bycia parówą na sadolu i przy okazji wystawiasz na tacy inna konfiturę..? jesteś zwykłym zerem....
Wam powiem że dobry dziad, siwy, chudy mikołaj, a przednią, samochodowa szybę przebil w dwoch ciosach i to bez obrażeń wlasnych. Normalnie jebaniec jakby piachu naladowal w te piesci
Ale murzynowo robicie w komentarzach/ Dziada dopadła karma. Raz rozbita szyba, raz rozbita gęba.
chuja tam zostal wyjaśniony... film się urywa w najlepszym momencie , jak zwykle spierdolina jakaś
Mam wrażenie, że Jesse.Pinkman to druga osobowość Halmana, a Driver19cm to jego (ich) syn gdzie 19cm, to długość penisa Halmana (Jesse.Pinkmana), którą musi co wieczór przyjmować w kakao pod okiem zazdrosnej siostry Flodzi. Nie potrafią się ze sobą dogadać, więc piorą brudy na sadistic. Zgadłem nie ?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów