Kwintesencja tego narodu w tym jednym nagraniu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zaraz się dowiesz, że to nie roSSja tylko Mongolia, bo roSSja to cudowny kraj
dlatego jak z jajkiem się kobietką obchodzili i nie dostała wpierdolu.. w strategicznym miejscu miała flaszke..
I flacha wyciągnięta z pizdy na zgodę. Jebłem.
A tak na marginesie, ruskie to takie białe czarnuchy, prawda?
Ha tfu na ruskich podludzi.
0dbytBiskupa napisał/a:
I flacha wyciągnięta z pizdy na zgodę. Jebłem.
Raczej nie. Czarnuch to rozwydrzony nierób a rusek to niewychowana, głupia, zachlana świnia.
Matuszka rasija.
To jeszcze nie było tutaj bydła piszącego, że to "Banderowcy"? Zbanowaliście ich czy jeszcze zmiana w trollowni nie ta?
Pod filmikiem jak ruSSek naparzał kobietę w pracy, bo ON przyszedł pijany, pisali że to nie roSSja, tylko Ukraina...
Pod filmikiem jak ruSSek naparzał kobietę w pracy, bo ON przyszedł pijany, pisali że to nie roSSja, tylko Ukraina...
kris1978 napisał/a:
Raczej nie. Czarnuch to rozwydrzony nierób a rusek to niewychowana, głupia, zachlana świnia.
A to nie to samo?
OnucaSsie napisał/a:
To jeszcze nie było tutaj bydła piszącego, że to "Banderowcy"? Zbanowaliście ich czy jeszcze zmiana w trollowni nie ta?
Dziś niedziela, rubel poleciał na pysk, więc Putin oszczędza. Nie chce już płacić stawek weekendowych to nie pracują.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów