Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Rosja
o................9 • 2012-10-27, 1:38
W Rosji poruszanie się po mieście bez broni jest jak ruchanie karła zarażonego HIV - głupie, niezrozumiałe i nieodpowiedzialne
Zgłoś
Aley_23 2012-10-27, 2:57
Tak mi trochę o tym przypomniałeś sadistic.pl/rosja-to-nie-kraj-vt146834.htm
Zgłoś
mutant 2012-10-27, 5:19
Ponoć Bear Grylls dostał propozycje wejścia na terytorium Rosji na tydzień czasu nie posiadając broni palnej --- odmówił nawet gdy proponowali mu 5 milionów $ za każdy dzień .
Zgłoś
own33333d7 2012-10-28, 0:26 4
@up mogę wejść na terytorium Rosji tylko daj mi Ładę.
Zgłoś
bravoteampolska 2012-10-28, 1:11
I na chuj była ta wstawka , taka nic nie wnosząca z dupy wzięta .
Ani nic ciekawe ani nic ponad to co normalny zwykły obywatel by nie wiedział .
Zgłoś
evilmatt 2012-10-28, 2:29
A ja ze swojej strony uważam, że to pierdolenie głupot.
Zgłoś
capoeiramen 2012-10-28, 7:34
co wy macie do karłów?
Zgłoś
MaszSziwe? 2012-10-28, 8:55
mutant napisał/a:

Ponoć Bear Grylls dostał propozycje wejścia na terytorium Rosji na tydzień czasu nie posiadając broni palnej --- odmówił nawet gdy proponowali mu 5 milionów $ za każdy dzień .

Mogę wbić ,ale nie na sucho Kratę wódek i się dogadam z każdym ruskiem
Zgłoś
bravoteampolska 2012-10-28, 13:56
MaszSziwe? napisał/a:

Mogę wbić ,ale nie na sucho Kratę wódek i się dogadam z każdym ruskiem

Kratę wódki , chyba że jako prezent dla ruskich , bo przy ich tempie wypijesz 400 ml i jesteś porzygany od góry do dołu .
Zaraz się pewnie tacy znajdą że ooo pierdole głupoty , że on piłby litrami wódkę , jak chuj
Do 0,5 litra i każdy rzyga jak świnia
Zgłoś
eligurf 2012-10-28, 20:16
@up
Chłopie, z kim ty pijasz? Przy 1,2 l / 5h wracam samodzielnie do domu (sprawdzone). Większość normalnych Słowian wytrzymuje 0,8 do litra bez obrażeń. Jesteś murzynem? 0,5 to lekko szumi w głowie. Zdarzało się spirytus zapijać wódką ze szklanki (fakt film się urywał), ale nie rzygałem.
Zgłoś
m................d 2012-10-28, 20:40
Gówno wiesz o Rosji, baranie.
Zgłoś
maniiiek 2012-10-29, 23:07
@eligurf jakie 1.2 litra? Napisz 5 litrów. Co się będziesz ograniczał?

Inna sprawa, że siedzieć a pić to jedno, a pić i tańczyć oraz żreć na weselu to zupełnie inna sprawa. Jak po ćwiartce jestem nawalony normalnie (znaczy w pełni przytomny, ale już czuję, że 2-3 kolejki i leżę) to na weselu i 2 połówki obalić umiem i trzymać się na nogach.
Zgłoś
uyvu 2013-03-07, 12:31 1
To mój komentarz stąd (siódmy): sadistic.pl/zly-taksowkarz-vt124198.htm
No ale niech będzie, przecież piwa same się nie postawią...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem