Cyganie kradną gaz. Rosjanie nie lubią jak im się kradnie gaz. Została więc wysłana misja dyplomatyczna w celu rozwiązania problemu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
oglądam już 6 raz i nie mogę się napatrzeć
gdzie trzeba się zgłosić żeby móc ponapierdalać cyganów i innych brudasów
Kurwa, Ruskie to mają jednak wigor! przebierają się za Starożytnych Rzymian i łupią cygańskie dzielnice jak wikingowie, ciekawe ile cyganek zaruchali?
Hehe, bez kitu. Człowiek ma zjebany dzień, zobaczy cierpiący smród i od razu się rozwesela. Piwko za materiał i piwko za komentarz Raznera ;]
TAK TAK TAK. Teraz powtórzmy to u nas
Ps. Uważajcie na cyganów na A4 w BMW serii 5 na niemieckich blachach. Zatrzymują, że niby samochód im się zepsuł, a w aucie siedzi czterech chłopa i nie robi się zbyt przyjemnie. Na szczęście mnie to nie spotkało, ale wolę uważać.
Ps. Uważajcie na cyganów na A4 w BMW serii 5 na niemieckich blachach. Zatrzymują, że niby samochód im się zepsuł, a w aucie siedzi czterech chłopa i nie robi się zbyt przyjemnie. Na szczęście mnie to nie spotkało, ale wolę uważać.
Coś pięknego Czemu taki krótki filmik
ojej, jakie to niepoprawne politycznie. no może i kradną ten gaz, ale to przecież jest głęboko zakorzenione w ich kulturze i tradycji narodowej. jak można być tak nietolerancyjnym do mniejszości narodowych...?
Panie a gdzie ma Pan miejsce na paletę piwa zimnego ?
a kiedy nasi polecą tak z KODowcami?
PanKukuruźnik82 napisał/a:
a kiedy nasi polecą tak z KODowcami?
Nie wiem ale się kurwa doczekać nie mogą, i chętnie wstąpię w szeregi na tą akcję.
wszystkie cyganki sa grube zazwyczaj nie ? czyli maja kase i maja co jeść ;d chuj im w dupe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów