Cyganie kradną gaz. Rosjanie nie lubią jak im się kradnie gaz. Została więc wysłana misja dyplomatyczna w celu rozwiązania problemu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Baby nie baby każdy po równo dostaje to jest dopiero równouprawnienie
Jeszcze 20 lat temu i w Polsce problem z tymi "ludziami" załatwiono by w ten sam sposób.
Ruscy nie pierdolą się w tańcu
wchodzisz na sadistica, widzisz taki materiał i ci się morda cieszy z automatu
Aż się serce raduje i na duszy jakoś lżej gdy się ogląda napierdalanych cyganów. Zimny browarek dla kolegi.
no widziałem gdzieś wcześniej,aż się łezka w oku zakręciła
No i kurwa prawidłowo, bo pamiętajcie:
"Nie kradnij- państwo nie lubi konkurencji."
Przydały by się takie misje dyplomatyczne w Polsce...
"Nie kradnij- państwo nie lubi konkurencji."
Przydały by się takie misje dyplomatyczne w Polsce...
ja chce takie widoki ogladać w Polsce. To jest rozwiazywanie problemu,a nie szukanie go miedzy Polakami i wrzucanie nam jakichś manii i fobii cyganskich. Gonić pasożyty! niech każdy zarobi na swój chleb!
Ma ktoś więcej tego?
o kurwa jak ja to lubie!
Powinni z ostrej strzelać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów