auta dilerów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chodzi o to że sprzedają oni krokodyla, jest to narkotyk po którym wdaje się infekcja i mięsko odchodzi od kości.
Ci Panowie od wymierzania sprawiedliwości mają jakiś kanał na yt czy też innym portalu?
Tego skurwiałęgo pedofila powinni tam zbutować a potem rozebrać i zostawić przywiązanego do słupa a na plecach napis "PEDOFIL"
Rozumiem jak ci dilerzy sprzedają "towar" dorosłym osobą- które już coś w głowie mają, albo sami wybvrali taką drogę życia. Ale niestety w większości przypadków są to nieletni, którzy mają tyle w głowie co kot napłakał... Dla mnie akcja na plus, bo ryj się zagoi, a autko musi naprawić i jest -małą- rekompensatą za nie jedno życie dzieciaka.
Jeśli tak robią ze wszystkimi to gratulacje się należą.
Jeśli akurat ten im coś był winien to...też gratulacje, ale już mniejsze.
Jeśli akurat ten im coś był winien to...też gratulacje, ale już mniejsze.
autko ładnie obili
Może ich oszukiwał i opoierdaał na towarze, a tak się nie robi CO do sprzedawania prawda taka że to ludzie szukają dilerów, a nie odwrotnie. Przecież każdy wie że na zdrowie im to gówno nie wyjdzie, więc raczej rozjebali auto bo był nieuczciwy
Może ich oszukiwał i opoierdaał na towarze, a tak się nie robi CO do sprzedawania prawda taka że to ludzie szukają dilerów, a nie odwrotnie. Przecież każdy wie że na zdrowie im to gówno nie wyjdzie, więc raczej rozjebali auto bo był nieuczciwy
Myślę, że daleko przeceniacie ich intencje. Prawie na pewno była to sytuacja w której biją każdego co ma coś wspólnego z dragami (łapanki na jaraczy też były, starano się ich "naprawiać" drogą pięści, krwi i chodnika).
Jedynym powodem jest możliwość bezkarnego zgnojenia i oklepania kogoś (bo w końcu jest na to społeczne przyzwolenie, w końcu do narkoman/diler), a jedyną ideologią w tym wszystkim jest to, że alkohol jest jedyną cudowną najlepszą używką, wszystko inne syf i huj, a każdy kto używa jest śmieciem. Takie mentalne ograniczenie można zaobserwować u polskich OIowców którzy urządzają podobne polowania na polskich grzejników, chociaz na mniejszą oczywiście skalę.
Jedynym powodem jest możliwość bezkarnego zgnojenia i oklepania kogoś (bo w końcu jest na to społeczne przyzwolenie, w końcu do narkoman/diler), a jedyną ideologią w tym wszystkim jest to, że alkohol jest jedyną cudowną najlepszą używką, wszystko inne syf i huj, a każdy kto używa jest śmieciem. Takie mentalne ograniczenie można zaobserwować u polskich OIowców którzy urządzają podobne polowania na polskich grzejników, chociaz na mniejszą oczywiście skalę.
piwko za podkład przede wszystkim a jeśli chodzi o filmik to tak powinno się robić wszędzie to by tego kurestwa i gansterki w dupe jebanej mniej było bo by się ludzi bali a tak to chuj, samowolka...
Najlepsze jest gadanie, że to nie wina dilerów, że dzieciaki ćpają Ciekawe skąd by próbowały owocu zakazanego, gdyby nie oni.. Co nie zmienia faktu, że trzeba zalegalizować WSZYSTKIE narkotyki. Ćpuny by się zaćpały, narkotyk nie byłby już taki super, taki nielegalny.
i przez takich jebanych debili coraz trudniej jest ogarnąć sobie sztuke ;/
Polacy też potrafią brać sprawy w swoje ręce!
Myślicie, że dlaczego komornicy (mądrzy po szkodzie, ale wielu przed) jeżdżą starymi samochodami typu Passat 'kwadrat' czy inne Audi 80?
Myślicie, że dlaczego komornicy (mądrzy po szkodzie, ale wielu przed) jeżdżą starymi samochodami typu Passat 'kwadrat' czy inne Audi 80?
przy pedofilach to i ja bym chętnie pomógł ale nie rozumiem najazdu na dilerów ` nie chce to nie weźmie przecież swój rozum ma` amen
stud3nt napisał/a:
Polacy też potrafią brać sprawy w swoje ręce!
a czemu jeżdżą też nowymi MB?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów