Wrzuciłem przepiękny przykład robienia przysiadów, więc wrzucam teraz dla odmiany ćwiczenie na maszynie, w równie wyśmienitym wykonaniu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rękoma sobie pomaga :/
Jesteście bardziej tępi od tego typa co robi to wyżej przedstawione ćwiczenie. Znając życie wy wszyscy razem wzięci nawet na te 2 centymetry nawet byście tego na wyprostowane kolana nie przyjęli. Moim zdaniem raczej żaden zdrowy na umyśle człowiek by tego nie przyjął na pełen przysiad, bo byście kręgosłup z stawami w kolanach wysrali.
luck0 no nie pierdol Sherlocku....
@luck0
nikt przy zdrowych zmysłach by nie wyprostował kolan na takim obciążeniu chyba że chcesz żeby ci się w obie strony zginały...
nikt przy zdrowych zmysłach by nie wyprostował kolan na takim obciążeniu chyba że chcesz żeby ci się w obie strony zginały...
a może po prostu próbuje to podnieść i każde 2 cm co szarpnął to spalony bój bo nie ma siły?
@luck0
Zdrowy na umyśle człowiek nałożyłby tyle żeby wykonać poprawnie całą serie. Ten gość prostuje stawy, w dodatku wpycha kolana przy pomocy rąk. Przecież takie ćwiczenie nie ma żadnego sensu, niszczy jedynie kolana, które są przecież bardzo obciążonymi stawami i na starość jak będzie tak ćwiczył to marnie skończy.
Zdrowy na umyśle człowiek nałożyłby tyle żeby wykonać poprawnie całą serie. Ten gość prostuje stawy, w dodatku wpycha kolana przy pomocy rąk. Przecież takie ćwiczenie nie ma żadnego sensu, niszczy jedynie kolana, które są przecież bardzo obciążonymi stawami i na starość jak będzie tak ćwiczył to marnie skończy.
nie ogarniam sytuacji ale chciałem tylko dodać, że wkurwiają mnie tacy na siłowni. Nabiorą ciężaru niewiadomo ile, robią chujowo, a ja nie mam czym klatki zrobić. P.s nie jakoś w chuj, ale coś kurwa musze załozyć
xXDoggXx napisał/a:
"próbny komentarz"- kurwa, chuj, cipa, pizda, pierdolić, kurwić, jebać........
ja pierdole ale przez chwilę się osrałem że na sadolu zajebali jakąś pierdoloną cenzurę na kurwy i chuje itp. :/ po chwili ogarnąłem że się nie zalogowałem ufff.....
jesteś debilem...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Idiota nie podnosi tego nogami tylko wypycha plecami . Zreszta takie cwieczenie moze zrobic z niego tylko kaleke i bedzie material na sadistica:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów