📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ślicznie pierdolnął w klepkę.
Aż się ciśnie "Ała kurwa rzeczywiście"
Aż się ciśnie "Ała kurwa rzeczywiście"
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ja myślę że jednak ruscy nie mają jaj,
w przeciwieństwie do niedzwiedzi z niedawno oglądanego filmiku
i tej apatii wobec rządzących u nich
w przeciwieństwie do niedzwiedzi z niedawno oglądanego filmiku
i tej apatii wobec rządzących u nich
Szacunek dla Słowian! Zakuli gościa bez zbędnego okrucieństwa! Każdy robi swoje...
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Twardy ruski skurwiel z pancernymi jajami
Pierdolony, takiemu to nawet te bagietki muszą szacunek przyznać że się łatwo skurwiel nie poddał
hahahahahaha aż mi się przypomniał filmik z autobusu , kurwa oddaj mi buta !!!! hahahaha
Sponiewierali go jakby był przypalony
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
murarz tynkarz akrobata
Dla tych co się podniecają jego jajami, on ani razu w jądra nie dostał, nogę wykręcał i uderzenie szło w mięsień.
rogacz-znawcza jader się znalazł
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów