Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wydaje mi się, że to Lechu...
I o ile to co się dzieje nie jest poważne, to jednak mnie wkurwia jak ruski się śmieje z prezydenta RP i w dupie mam to, czy tym prezydentem jest Kaczyński czy Komorowski. Kurwa kiedyś był Bóg Honor Ojczyzna, dziś kto w Boga wierzy to ciemniak co świata nie zna, honoru już dawno nikt nie ma (nie licząc dresów - Ci to o swoje walczą;p), a ojczyzna to prędzej Irlandia czy gdzie tam teraz za robotą wyjeżdżają.
A ten demot jest powodem dlaczego te wszystkie teorie spiskowe mają sens niestety;/ Tych 3 panów było niewygodnych dla ruskich. I tak po kolei Juszczenko był otruty, do Gruzji ruskie czołgami wjechali, a Lechu na Wawelu.
I o ile to co się dzieje nie jest poważne, to jednak mnie wkurwia jak ruski się śmieje z prezydenta RP i w dupie mam to, czy tym prezydentem jest Kaczyński czy Komorowski. Kurwa kiedyś był Bóg Honor Ojczyzna, dziś kto w Boga wierzy to ciemniak co świata nie zna, honoru już dawno nikt nie ma (nie licząc dresów - Ci to o swoje walczą;p), a ojczyzna to prędzej Irlandia czy gdzie tam teraz za robotą wyjeżdżają.
ten czlowiek dobrze rzecze, piwo dla tego pana
dziś kto w Boga wierzy to ciemniak co świata nie zna
No wiesz... wystarczy trochę wiedzy z poziomu szkoły średniej, oraz umiejętności samodzielnego myślenia, żeby wiedzieć jakie brednie i bzdury kościół ludziom wmawia nakazuje traktować jako dogmaty... i jak ten cały bajer zwany religią chrześcijańską ma wątpliwe podstawy logiczne, a co dopiero naukowe.
Kiedyś ciemnocie można było wciskać "dogmaty"... dziś wiedza jest dobrem powszechnym i każdy może samodzielnie myśleć (niestety nie każdy z tego przywileju potrafi korzystać).
Zawsze wydawało mi się, że religia opiera się na wierze, która jednak nie jest logicznym, czy naukowym myśleniem. To zawsze była wiara. Kto wierzy ten wierzy, kto nie ten nie. A jeśli ktoś próbuje wiarę określić poprzez logiczne myślenie to całkowicie już zatraca to sens. Jeśli nie wierzysz, to nie wierz. Wszystko zależy od jednostki.
I tak po kolei Juszczenko był otruty,
Poszukaj w sieci(może gdzieś jest) w jakich okolicznościach był otruty.
do Gruzji ruskie czołgami wjechali
Poszukaj w sieci kto zaczął i do jakich wniosków doszły komisje to badające.
a Lechu na Wawelu.
Wypadek- wyjątkowo nieszczęśliwy do którego niedbalstwo obydwu stron się przyczyniło.
Tu zaś wszystko się zgadza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów