📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale to dla mnie wygląda dosłownie jak zaproszenie do tych krajów . Piękne miasta, plenery, kobiety i ten upadający pomnik Lenina. Rzuca oskarżeniami o nazizm kraj, który w swojej retoryce nie różni się ani trochę od Stalina czy Hitlera. Twórca tego paszkwila nie ma pojęcia, że właśnie dokonał samozaorania na swoim kraju z gówna jak i na sobie?
Rosja, kraj który ma potężny problem z ruchami neonazistowskimi, a który twierdzi że to inne kraje mają z tym problem.
radek225 napisał/a:
Ale to dla mnie wygląda dosłownie jak zaproszenie do tych krajów . Piękne miasta, plenery, kobiety i ten upadający pomnik Lenina. Rzuca oskarżeniami o nazizm kraj, który w swojej retoryce nie różni się ani trochę od Stalina czy Hitlera. Twórca tego paszkwila nie ma pojęcia, że właśnie dokonał samozaorania na swoim kraju z gówna jak i na sobie?
Dokladnie tak na pierwszy rzut oka węszę podstęp jakieś drugie dno heh
Łykacie wszystko jak Pelikany...
Jak dla mnie bajka ..... Biali ludzie bez tych czarnych i śniadłych co ci chcą wcisnąć jakiś bumel do ręki jak np pod paryżem na placu albo żeby przejść to musisz stopą syf odsunąć albo zaś imam drę ryja o 6.00 i wzywa na modlitwę
to samo powinni odpowiadac tym wszystkim kurwom prącym do europy :
" Visiting europe is a privilege, not a human right"
" Visiting europe is a privilege, not a human right"
Mnie zachęcił
No i zachęcili!
oglądając ten spot, będąc ruskiem... WYpierdalałbym z kraju w podskokach.
Obawiam się, że ten filmik ma zachęcić do podboju Europy. Podobnie było w roku 1920 jak zachęcali do agresji na Polskę i obiecywali pełne towarów sklepy, które to towary będą mogli sobie zabrać, jak tylko pobiją polskich panów.
radek225 napisał/a:
Podobno jeździsz ciężarówką, to co powiesz jak Polacy kierowcy ciężarówek, z szacunku nie napisze "tirowcy" o Litwinach myślą? Jak sie Litwini na polskich drogach odnoszą do nas?
No chyba, że to nie ten Radek co wcześniej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów