W Kemerowie 21-letnia dziewczyna popełniła samobójstwo podczas kłótni z facetem. Dziewczyna usiadła na parapecie chcąc prawdopodobnie nastraszyć partnera że skoczy - straciła równowagę i spadła z 7 piętra. Dziewczyna zmarła po kilku dniach w szpitalu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
haha, prawie ją złapali
Karol Darwin bije brawo i lubi to!
Bardzo kurwa dobrze
Flodzia, a ty się czasem z chłopakiem kłócisz?
baronturbina napisał/a:
Flodzia, a ty się czasem z chłopakiem kłócisz?
hehe , moze tak jebnij sobie , tym razem z 7 mego. Mniej syfu bedzie wstawiane , i nie zapomnij nagrac.
KapejloneK napisał/a:
U nich to szóste, a faktycznie wypadła z wysokości piątego, i to jeszcze na trawę. Chuja jej się stało, raczej od szczypawki zdechła.
u nich 7, u nas 6. Policz dokladnie
u nich 7, u nas 6. Policz dokladnie
Już miałem coś z rozpędu odpisać, ale faktycznie jak przeczytałem co napisałem... O to mi chodziło, że ich siódme, to nasze szóste, a wypadła z wysokości naszego piątego, bo wisiała całą długością na łapach. Za dużo wczoraj przyćpałem gazu do zapalniczek i bańka jeszcze nie funkcjonuje jak należy.
7 lat mialem dziweczyne z Kemerova. NA trzeźwo do rany przyłóż. Raz ja z parapetu sciągałem bo chciała skakać , a raz za włosy złapałem w samochodzie jak chciała podczas jazdy na autostradzie wyskoczyć . Jebać ruskie
dOpieca napisał/a:
hehe , moze tak jebnij sobie , tym razem z 7 mego. Mniej syfu bedzie wstawiane , i nie zapomnij nagrac.
Może nie az tak! Przyda się każda para dłoni do odbudowywany, jak w końcu sowieci staną na progu.
Co za różnica z którego spadła piętra, jak Flodzia i tak mieszka w ziemiance.
Lewaczka widać, a takie za głupie żeby żyć, to była kwestia czasu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów