📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bezkwasowy rosyjski kierowca gnat przeładowany przed ryjem a on mu wpierdol gołymi rękoma Oo
bez kitu, kozak albo ustawka... swoją drogą to jeśli to real to czy sprawę zgłosił, czy też może darmowa klameczka wpadła
Z tego co widzę policjant pociągną za spust ale broń się zacięła. Kierowca miał dużo szczęścia a też jaja ze stali albo głupota. Dobry materiał. Piwo leci.
powinni skurwiela rozebrać do naga i wziąć mu zabrać wszystkie rzeczy a potem je gdzieś wyjebać. Niech się potem chuj tłumaczy komendantowi co się stało - gwarantuję, że blach nie zapamiętał.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nie ma we mnie nawet kropli żalu. Jest tylko duma, że jestem synem tego kraju.
Chciałbym znaleśc się w takiej sytuacji oczywiście na miejscu tego kierowcy z chęcią spuściłbym mu ładny wpierdol i bez konsekwencji
Ale czad:)
Wciąż mam nienajlepsze zdanie o ruskich.
Ale trzeba im przyznać, że jednak to klawy kraj i naród.
Wciąż mam nienajlepsze zdanie o ruskich.
Ale trzeba im przyznać, że jednak to klawy kraj i naród.
Skurwysyn twardy, ja bym miał pełne gacie. I spierdalał jak tylko zaczął grzebać przy kaburze. Chyba, że widział od razu, zamek w tylnym położeniu.
ruskiego żeby dobić to trzeba z bazuki pierdolnąć
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Lepiej bym tego nie zrobił. wpierdolił mu a na koniec jeszcze zajebał broń. Gość jest tak najebany, że i tak nie będzie wiedział co się stało.
koras1897 napisał/a:
Jak można słuchać takiego gówna.
Każdy słucha tego, na co ma ochotę. Chuj ci do tego...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów