Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
boodwar, Xenomorph08, Dico666
Prosimy o pochwalenie się swoimi umiejętnościami i doświadczeniem.
Ile wystrzelaliście naboi na strzelnicy z broni pneumatycznej (wiatrówki) (chociaż 15 metrów)?
Ile wystrzelaliście naboi na strzelnicy z broni palnej?
Jaką macie średnią z 10 strzałów (chociaż 25, 50 metrów w dowolnej pozycji z broni palnej)?
Jaką broń palną mieliście w ogóle w ręku?
Jaką bronią palną strzelaliście?
Jaka jest wasza skuteczność w strzelaniu do ruchomego celu?
Słuchamy znawców cwaniaczków.
Prawda jest tak, że ze 100 metrów, to w postać byście trafili (oczywiście z podpórki), ale już w 200 metrów to byście się wszyscy cieszyli jak dzieci, jakbyście w ogóle trafili w tą płytę.
Prosimy o pochwalenie się swoimi umiejętnościami i doświadczeniem.
1Ile wystrzelaliście naboi na strzelnicy z broni pneumatycznej (wiatrówki) (chociaż 15 metrów)?
2Ile wystrzelaliście naboi na strzelnicy z broni palnej?
3Jaką macie średnią z 10 strzałów (chociaż 25, 50 metrów w dowolnej pozycji z broni palnej)?
4Jaką broń palną mieliście w ogóle w ręku?
5Jaką bronią palną strzelaliście?
6Jaka jest wasza skuteczność w strzelaniu do ruchomego celu?
Słuchamy znawców cwaniaczków.
Prawda jest tak, że ze 100 metrów, to w postać byście trafili (oczywiście z podpórki), ale już w 200 metrów to byście się wszyscy cieszyli jak dzieci, jakbyście w ogóle trafili w tą płytę.
Już Ci odpowiadam
1wiatrówka to może nie jest ale z KBKS to za chuja nie mogę trafić na 5 zawsze średnia to 3 :x
2 tyle że o ja pierdole!
3 tu akurat mam coś koło 5/5 bo zawsze w celu
4 PM+ KBKAKMS PK i trochę tego będzie...+ Langusta i Dana 152mm
5. pierwsze 2
6.tutaj akurat średnia 4 bo na 10 2x zjebałem :x
No i normalne że z takiego ręcznego działka strzela się z pozycji leżącej przedłużającej ciało.
bo kto ze snajpery jebie na stojąco weźcie utrzymajcie 3kg stojąc nieruchomo! NI CHUJA!!!
jebani hejterzy się nie znają
filmik fajny
nie pierdol, trafię cię w oko z KBKSu na odl 100m - bez lunety z resztą
EDIT:
sorry nie zauważyłem
Teraz koleżków:
boodwar, Xenomorph08, Dico666
Wlasnie widac jaki z ciebie znawca skoro twierdzisz ze problemem będzie utrzymanie 3kg stojac nieruchomo...
Ze 100 metrów w nieruchomy cel to każdy wieśniak jest snajperem, prawdziwe schody zaczynają się gdy wchodzisz w te zasięgi w których od momentu strzału do trafienia w cel mija więcej niż jedna sekunda
W ogóle oglądałeś to video? Przecież on tylko zaczyna od 100 i systematycznie zwiększa zasięg.
W wojsku ściągałem puszkę po piwie z 750m (SWD + PSO-1) . Nie za każdym razem, ale jednak.
Gość jest cienki jak dupa węża.
Ty w polskim wojsku służyłeś, tak? W jakiej jednostce jeśli można wiedzieć? Za moich czasów jak się raz na pół roku wyjechało na strzelnice i wsadziło 15 pocisków z beryla w tarczę to było dobrze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów