Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1. Koleś nie jest ruskiem. Jest amerykaninem udającym akcent.
2. Koleś nie jest snajperem. Zawodowo robi filmy na YouTube, gdzie używa wszelkiego rodzaju broni do rozwalania wszelkiego rodzaju gówna.
3. Jest też profesjonalnym graczem w saintball i speedball.
4. Jego filmy regularnie trafiają do top international na YT.
Teraz koleżków:
boodwar, Xenomorph08, Dico666
Prosimy o pochwalenie się swoimi umiejętnościami i doświadczeniem.
Ile wystrzelaliście naboi na strzelnicy z broni pneumatycznej (wiatrówki) (chociaż 15 metrów)?
Ile wystrzelaliście naboi na strzelnicy z broni palnej?
Jaką macie średnią z 10 strzałów (chociaż 25, 50 metrów w dowolnej pozycji z broni palnej)?
Jaką broń palną mieliście w ogóle w ręku?
Jaką bronią palną strzelaliście?
Jaka jest wasza skuteczność w strzelaniu do ruchomego celu?
Słuchamy znawców cwaniaczków.
Prawda jest tak, że ze 100 metrów, to w postać byście trafili (oczywiście z podpórki), ale już w 200 metrów to byście się wszyscy cieszyli jak dzieci, jakbyście w ogóle trafili w tą płytę.
Z wiatrówki nie lubie, z kbksu z 300-400 strzałów. Średnia? Kbks stojąco, 25m gorzej jak 5 to nie ma. Nie strzelałem do ruchomego celu, w Polsce ciężko o taką atrakcję. Strzelałem z AK47, SWT, Mosina z jakiś 90m na leżąco. Wszystko w tarczę, gdy obczaiłem jak znosi broń to same czarne. Dziękuję i pozdrawiam. TEN RUSKI TO PIZDA A NIE SNAJPER. Z dobrze ustawioną lunetą dziecko trafi.
Polecam iść na polowanie i zabawić się w strzelanie do zwierzątek ze sztucera. Kaliber mały, pocisk często się rozpłaszcza na gałeziach, a dodatkowo trzeba odpowiednio trafić, aby zwierze szybko padło i coś do jedzenia z niego zostało. Strzelnice są dla mięczaków .
Ty w polskim wojsku służyłeś, tak? W jakiej jednostce jeśli można wiedzieć? Za moich czasów jak się raz na pół roku wyjechało na strzelnice i wsadziło 15 pocisków z beryla w tarczę to było dobrze.
Akurat strzelcy wyborowi kolego to mieli strzelania opór. Ojciec opowiadał, że już czasami miał dość bo od strzałów bolał go palec i bark.
@lesiot
nie pierdol, trafię cię w oko z KBKSu na odl 100m - bez lunety z resztą
EDIT:
sorry nie zauważyłem
a zasięg skuteczny ok 100m
dla kolegi który twierdzi że łatwo utrzymać karabin snajperski i trafić 5x w czarną kropkę z 500m to
baw się dalej w ASG palancie!
GOsć ma kanal na YT i testuje sobie bronie z których wy nawet w COD nie strzelaliście
Nie musi być snajperem kruwa on to robi dla fun'u!
A wy z góry zakładacie ze się tym szczyci bo taki a nie inny tytuł...
polaczki.. polaczki...
P.S.
Polecam jego kanał
Wesoło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów