📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziki wschód.
no to teraz dzieciak ma przesrane
Czemu mordy zasłonięte? To tylko jakieś kacapskie ścierwa... Bał się kto, że go kacapska gnida do sądu poda...?

z partyzanta mu zajebała larwa, oby na froncie ujebało mu nogi życzę mu
No ale pierwszy sie rzucil , nie znam calej sytuacji co tam temu dziecku robili ale jakby nie patrzec to i zonka cos pchala ten z buta wjechal. A wiedza ze sa na dzikim wschodzie i moga dostac w leb z partyzanta

Powinien od razu ich zacząć napierdalać a nie wdawać się w jakieś bezsensowne gadki z chujami. Podchodzisz, pytasz syna "to ten?" a jak kiwa głową to jeb w ryj lewym prostym. I wszystko, kurwa!
420710247365 napisał/a:
Powinien od razu ich zacząć napierdalać a nie wdawać się w jakieś bezsensowne gadki z chujami. Podchodzisz, pytasz syna "to ten?" a jak kiwa głową to jeb w ryj lewym prostym. I wszystko, kurwa!
To jak już zaczniesz- weź kogoś, żeby ciebie nagrał, mistrzu.
Czekamy na ten materiał.

Czekał, czekał, aż dostał w ryj. Zamiast na dzień dobry wyjebać z kałacha.
[quote="420710247365"
, pytasz syna "to ten?" a jak kiwa głową to jeb w ryj lewym prostym. I wszystko, kurwa!
Już raz dostał, po co dziecko karać jeszcze raz?
, pytasz syna "to ten?" a jak kiwa głową to jeb w ryj lewym prostym. I wszystko, kurwa!
Już raz dostał, po co dziecko karać jeszcze raz?
Został leżeć, syn wjebane a matka dupy dała żeby załagodzić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów