📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Bez Ruskich internet byłby o wiele mniej śmiesznym miejscem. Ja tam osobiście lubię Rosjan, taka bardziej zakręcona wersja Polaków. Na pewno bliżej nam do nich, pod każdym możliwym względem niż do zepsutej lewicowej zachodniej europy.
W sumie większość filmików się widziało, ale w połączeniu z podkładem z Interstellar jest to bardzo zabawne. Piwko!
Jakby ktoś chciał soundtrack:
zimne piwko dla zimmera za soundtrack, bez niego film byłby dużo mniej atrakcyjny.
hadesposen napisał/a:
Nigdy nie grales w csgo, prawda?Bez Ruskich internet byłby o wiele mniej śmiesznym miejscem. Ja tam osobiście lubię Rosjan, taka bardziej zakręcona wersja Polaków. Na pewno bliżej nam do nich, pod każdym możliwym względem niż do zepsutej lewicowej zachodniej europy.
@bandi większość normalnych ludzi robi z nimi biznesy nawet nasza ulubiona Europa Zachodnia i także woli podupczyć zamiast grać w csgo
@hadesposen
ty historii nie znasz kretynie jeden!!!
Obowiązkiem Polaka jest doczesna nienawiść do tej spierdolonej ruskiej sfołoczy!!!
ty historii nie znasz kretynie jeden!!!
Obowiązkiem Polaka jest doczesna nienawiść do tej spierdolonej ruskiej sfołoczy!!!
hadesposen napisał/a:
Ja tam osobiście lubię Rosjan, taka bardziej zakręcona wersja Polaków.
ruski to jest wróg - tak samo jak niemiec.
Chyba dawno żadnej wojny wam nie zrobili - skoro tak do kacapów wzdychacie
Coraz więcej widzę tutaj ukrytej opcji rosyjskiej, ktora nawet nie zachowuje pozorów skrytości. Co kilka dni najwyżej oceniany komentarz wyraża sympatię do ruskich i to jest, kurwa, fakt! Oczywiście jest to komentarz pod jakimś rosyjskojęzycznym filmikiem, których też jest zatrzęsienie. Ja już się trochę boję, miałem tę stronę jako najbliższą mi światopoglądową, ale mój zdrowy rozsądek już krzyczy mi do ucha: PROPAGANDA!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów